2777
2789

؟؟ خودم خرج خونه دستمه زیاد راضی نیستم چیز زیادی تهش نمینونه برای خودم شخصا بخام خرج کنم به نظرتون نرمالش چقدره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این اشتباه نکن خرج خونه رو دستت نگیر که بیچاره ای بزار خودش خرج کنه اینجوری بیشتر به فکر مخارج خونست وگرنه پول دست تو باشه اون همه چی رو از سر خودش رد میکنه تو باید با چندرغاز بسوزی بسازی

ماهی خانوممم  

كارتش رو داده دستم و هميش توش٣٠-٤٠ ميليوني هست ولي من زياد خرج نميكنم  اگر چيزي برا خونه لازم باشه يا بچه ها ميخرم اما اينكه از اون كارت بردارم پس انداز كنم و يا زياد خرج كنم نه!

بستگی به درآمد و خرجایی که به عهده ی خود خانمه داره

مثلا ممکنه یکی همه چیزو مثل لباس و لوازم آرایشی و بهداشتی و کلا همه چیز دیگه با خودش باشه ولی یکی دیگه شوهرش همه چیزشو میخره یه پولی هم میگیره برای خودش