2777
2789
عنوان

نمیدونم زنده بمونم یا بمیرم

164 بازدید | 12 پست

بین دوراهی خودکشی کردن و نکردن موندم افسردگی شدید دارم نگید قرصرفخور برو تراپیست همشو انجام دادم بارها هیچی نشد بارها تصمیم حدی گرفتم برای انجامش خودمم خوب مطلعم از گناهش ولی بازم انتخابم همینه از طرفی میگم بزار زنده بمونم و تلاش کنم ببینم چیمیشه بین دوراهی موندم نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نور امید توی دلت رو کشف کن تو لایق بهترین هایی نه این حس ترس و ضعف توی مسیر روشنایی باید از تاریکی عبور کنی همین امروز اون قدرت توی قلبت رو لمس کن دور شو از افکار شیطانی و پوچ

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

عزیزم با خودکشی هیچی درست نمیشه.

میگن جایگاه کسانی که خودکشی میکنن انقدر بد و وحشتناکه که مشکلات این دنیا که به خاطرش خودکشی کردن براشون پوچ و بی معنی میشه.

امید داشته باش و به خدا توکل کن.

توی زندگی همه ی ما روزهایی بوده که حس می کردیم دیگه بدتر از نمیشه و دیگه محاله دوباره بخندیم و رنگ آرامش رو ببینیم.اما میگذره و دوباره روزهای خوب میاد

برو زندگی پس از زندگی اون قسمت‌هایی که مربوط به خود کشیه ببین

شما الان حالتون خوب نیس و این دست خودتون نیس کهذبگیم اینکارو نکن بکن

ان شالله حالتون خوب میشه زود

به خدا و معنویات پناه ببرید

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

قطعا چیزی شنیدی 

اما از عواقبش مطلع نیستید !!!!

قتل نفس 

مگر به خواست خودت آمدی 

که حالا بخوای به خواست خودت تمام کنی 

؟!

درمان حالتو پیدا کن 

به خدا نزدیک بشید 

که دوای درد شما نزدیک به خداست 

و الا با وسوسه ی شیطان ابدیت تاریکی رو برای خودت رقم میزنی ؟!

میدونی ابدیت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی تمامی نداره

۵سال 

۱۰سال نیست 

...

استغفرالله 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سنت کمه تجربت کمه

این سن های بحرانی رد کنی 

بزرگ تر که شدی به این روزهات میخندی 

شاید خدا رو شکر که این سن های پایین رد کردی و ببخشید حماقت نکردی 

حساسیت 

زود رنجی 

توقع از دیگران 

احساس طرد 

ناامیدی 

ترس 

غم 

احساس بی لیاقتی 

پوچی

تو این سن ها اکثرا تجربه میکنند

که همش درمان داره

ولی درمانش زیر هفتاد من خاک سیاه رفتن نیست

سرگشتگی و‌تنهایی و مجازات ابدی خدا نیست.

روح سرگردان در عذاب خدا نیست 

یه چیز میگیم 

یه چیز می‌شنوی 

خدا قسمت نکنه دخترجان

حیف بهشت پر نعمت و آغوش خدا و لذت مدام برای شماست ؟

!

مگر چی کم دارید از باقی افرادی که دارن برای دنیا و آخرتشون همزمان تلاش میکنند ؟!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

وضو بگیر دو رکعت نماز بخون 

این افکار پلیدی که شیطون تو گوشت میخونه 

که بیچارت کنه رو دور کن ...

ببین چقدر آروم میشی ..❣️

در ضمن نزدیک ظهور مهدی فاطمه هستیم ، ان شاءالله

خیلی چیزها تغییر می‌کنه با ظهور سبزش 

جهان ،دنیای دیگه ای میشه 

بهشت افراد صالح 

خدا محافظ و نگهدارت