بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالم از اسم فیل دیگه بد میشه😑 یک بیشعور فیل تر خواستم درخواست دادم لینک بفرستم حالا تاپیک زدن برا من مرده متاهله منو اد کرده. والا ما از اوناش نیستیم چندتا خانم اد کردن منو حالل بیام بگم فلان درخواست داد
۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
حالم از اسم فیل دیگه بد میشه😑 یک بیشعور فیل تر خواستم درخواست دادم لینک بفرستم حالا تاپیک زدن برا م ...
چ چیزا فک کنم بعضیا کلاس میزارن تاپیک میزنن والا من با توجه ب امضام خیلی درخواس دارم رد میدم دیگ این کارا چیه تازه یکبار گفتن یه شات بزار اگ خیلی بهت درخواس میدن خدا شاهده قسمت اسم کاربری هاشونو خط زدم دیده نشه بعد شات گذاشتم...
چ چیزا فک کنم بعضیا کلاس میزارن تاپیک میزنن والا من با توجه ب امضام خیلی درخواس دارم رد میدم دیگ این ...
من از اینکه نه به کسی درخواست میدم من چه حرفی دارم بزنم 😑نمیدونم یکسری چه مرگشون فقط خواستم لینک بفرستم. اتفاقا چند تا خودشون اد دادن ای تلگرام دارم ا نجا فرستادم. یکسری دیوانن مغزشون مریضه
۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
واقعا دیگه نمیشه خوبی کرد از این عصبی شدم اصلا پی چیزی نیستم ۳۶ سالم دیگه بچه ۱۶ سال نیستم بخام بیام ...
تقریبا قدیمی هم هستین تازه وارد نیستین ک....من بگم از این چیزا اینجا زیاده....من خودم یکبار سه ماه با ی خانوم پی وی چت داشتم بعد گف ک آقا هستش هنوز یادش میوفتم مغزم سوت میکشه....نمیدونم فازش چی بود....