2777
2789
هیچی اینقدر بی حسی میزنن که انگار نه انگار عمل کردی  ولی من باشم هرگز این کار رو نمیکنم  ...

دیگه کار از پشیمونی گذشته همه کارامو کردم 

وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا زیر عضله میزارن

نگران نباش شنیدم عمل پروتز سینه سخت نییست در کل، لیفت و کوچیک کردن سخته و دردناک، ولی خب نقاهت داره دیگه ۳/۴روز اول بگزره خوب میشی درد داشتی الکی مسکن نخور ک تاثیر نداره فقط معده درد میگیری، من چشمام عمل کردم دردش به حدی بود ک مسکن جواب نمیداد تا شیاف نمیزاشتم اروم نمیشدم،فقط بخاطر قرصا معده درد حالت تهوع گرفتم

نه بابا. اینهمه عمل کردن مردن مگه؟! من که هفتم مرداد نوبت دارم‌. بی صبرانه منتظرم. خوشگلیش به همه چی ...

به سلامتی انشالله چند سی سی میزاری؟

میگم بهشون دردش خیلی وحشتناکه؟

نه گلم وحشتناک نیست ولی دستتو حرکت میدی درد داره یکم 

یک هفته یکم باید مراعات کنی بعدش عالییییی‌ یادت باشه دردش تموم میشه زود و زیباییش میمونه هر چی ام میگذره جا میوفته قشنگ میشه

نگران نباش شنیدم عمل پروتز سینه سخت نییست در کل، لیفت و کوچیک کردن سخته و دردناک، ولی خب نقاهت داره ...

انشالله که راحت باشه برام بعضیا نوشتن خیلی سخت بوده آدم میترسه 

نه گلم وحشتناک نیست ولی دستتو حرکت میدی درد داره یکم  یک هفته یکم باید مراعات کنی بعدش عالیییی ...

خدا بهم قوت بده🤣🤣🤣

یه ۳۲۵ و یه ۳۵۰ در نظر داره. گفت هر کدوم بهتر جا گرفت همتونو میگذارم. شما؟

منم منتور ۳۵۰ دکتر میگفت ۳۳۵ ولی من انفدر اصرار کردم ۳۵۰ شد

خدا که قوت نمیده خودت پی خوراکی های خوب باش خیلی تاثیر داره تو بهبودی ات .بعد عمل مقوی بخور ‌‌ مبارک ...

مرسی عزیزم چشم میخورم

منم منتور ۳۵۰ دکتر میگفت ۳۳۵ ولی من انفدر اصرار کردم ۳۵۰ شد

مبارک باشه.‌لطفا بعد از پروتز بیا اینجا تجربهاتو بگو. راهنمایی کن چیکار کنم بهتره. البته من یکساله تجربه ها رو خوندم تقریبا همه مراحلو حفظم ولی شما هم بیا بهمون بگو. امیدوارم از ممه های قشنگت لذت ببری😍😁♥️