2777
2789
عنوان

بلایی که نوره بسرم آورد 😐 کمککک

2219 بازدید | 94 پست

پارسال قبل لیزر یکی دوبار به اصرار شدیدددددد مامانم استفاده کرده بودم از نوره ... میگفت خوبه برای تنبلی و فلان بزن .... ضمنا من شدیدا پشمالوام 🥲 از بچگی کلا هم موهای سرم خیلی پرپشت بود و هم بدنم و ... حدود یکسالو ۵ ۶ ماهی میشه که لیزر میرم دیگه این اواخر از بهمن پارسال یه جلسه فقط رفتم برای عید یه جلسه هم الان میرم ک تو امتحانات دستم بند نباشه به صورتم ... اینم بگم که بخاطر اینکه اواخر موهای سرم شدیدا ریزش پیدا کرده و صورتم داره دوباره مو درمیاره ... شنبه نوبت گرفتم برای لیزر ... از طرفیم چون درس داشتم و گشاد بازیم در اوردم که برم شیو کنم با ژیلت و یادمم نبود ک بگم مامانم موبر بخره ... من اصلا عادت نداشتم به نوره اون دوبارم مامانم درست میکرد ... حالا اصل قضیه اینجاس ک صبح روزی ک لیزر نوبت داشتم رفتم حموم مامانمم بیرون بود هیشکی نبود خونه 

گیگیلیگیلیگیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینهمه توضیح دادی تهشم اصل مطلبو نگفتی

یک جمله بگو پوستت با موبر سوخته راهکار میدن بهت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا بخدا

رفتم لیزر

اومدم

سوار ماشین شدم

درو بستم

رسیدم خونه

درو باز کردم

پونصد خط خاطره نوشت جز اونی که باید بنویسه😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یپامو شیو کردم حوصلم نشد نوره درست کردم 

خیلی غلیظظ

و چون میدونستم میسوزونه سریعععع به بدم مالیدم 

و کل پروسش ۵ دقیقه طول کشد 

خیلی زمان کوتاهی بود منم پوستم نازک نیست 

ولی دستام شدیددددددددددددددددددددددددددد وایساد سوختن 

۶یشکیم خونه نبود 

گریم دراومده بودا 

چنان سوختم بودم ک نصفه نیمه با ساعدم بعضی نواحیو پاک کردم که به فنا نرم 😂😂 

مامانمم نبود 

پلاستیک کردم دستم بزوررر یکم خودمو شستم 

خیس از حموم با لباس کثیفو گچ کاری و... اومدم بیرون پماد زدم به انگشتام 

گیگیلیگیلیگیلی
یعنی اینهمه توضیح دادی تهشم اصل مطلبو نگفتی یک جمله بگو پوستت با موبر سوخته راهکار میدن بهت

اره 😂 مشکل اینجاست دستم الان دون ریخته و من باید توضیح میدادم که اصلا حساسیت نداشتم 

گیگیلیگیلیگیلی

میگف تو اینستا نباید همش زد بخاطر همین میسوزین

باید یه خوزده اب ریخ و یواش قاطیش کرد 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

خدا سر گرگ بیابون نیارهعههه 

لیزرو کنسل کردم هیچ 

دوروز کلا نمیتونستم دست به هیچی بزنم حتی تایپ کردن 

پوست سه تا از انگشتام رفتتت

ینی چنان پوشت یکیش رفته بود ک از یکی خون میومد از یکی آب 

الان 

مشکل من اینجاست که 

بعد پنج روز 

جای زخم سفت شدههههههههههه

چیکار کنم؟ 

میخاره و امروز دونه های ریز ریز ریخته 

برجستگی های کوچولو مث جوش و سفت