2777
2789
عنوان

خونه پیدا نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 50 پست
حتما ببین عزیزم صددردصد گرون کردن بعد میگن25درصد کسی هم رسیدگی نمیکنه باید چادربزنیم کارتون خواب شیم

بالاخره خدای شمام بزرگه مگه میشه جا پیدا نشه؟؟؟؟؟خدا روزی رسونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااااا

تاپیکتو ذخیره میکنم حالتو بپرسم روزهای آتی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خدا روزی رسون این ادمان که نمیزارن

5ساله بسختی دارم زندگی میکنم خانواده همسرم ملیاردر هستند و خسیس متاسفانه میگن ما وظیفه نداریم در قبال بچه هامون بعد از این خشکه مذهب ها، من فقط از خدا میخوام عزیزم نه بنده هاش

5ساله بسختی دارم زندگی میکنم خانواده همسرم ملیاردر هستند و خسیس متاسفانه میگن ما وظیفه نداریم در قبا ...

دقیقا. ..فقط خودش

کدوم شهر خوبه و ارزون

ببینید معلم غیر انتفاعی که میتونید هر شهری رفتید درخواست بدید اگر سابقه خوب دارید میگیرنتون ... همسرتم که استپ فرقی نداره...من اصفهان هستم با چهار صد که شما میگید میتونید خونه قابل قبول رهن کنید در آمد خودتون زیاد فرق نمیکنه اینجا ولی خوب اسنپ تو اصفهان کرایه ها مثل تهران نیست البت ترافیک و مسافت های تهرانم نداره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ببینید معلم غیر انتفاعی که میتونید هر شهری رفتید درخواست بدید اگر سابقه خوب دارید میگیرنتون ... همسر ...

بله درست میگید ولی خب بچه تهران باشی و شهری های دیگه بری سخته کمی چون ادم های هرشهری متفاوتن عزیزم 

بله درست میگید ولی خب بچه تهران باشی و شهری های دیگه بری سخته کمی چون ادم های هرشهری متفاوتن عزیزم&n ...

مگه ما چقدر زندگی میکنیم که همه چیز رو دریغ کنیم از خودمون ..حالا اگه بخواهید همه عمر با تصور اینکه بچه تهران باشی و حالا یا افت شأن حساب کنی یا فکر کنی فرهنگت متفاوته اینجور به خودتون سختی بدی چشم باز می کنی میبینی یه عمر گذشته و هنوز مستأجری یا توی پیری هنوز نگران جور کردن پول پیش خونتی.... شغل شما جور خاصی نیست که یکی خیلی تهران درآمدش بهتره ...زندگی در تهران برای شما بیشتر هزینه زیادی داره تا در آمد بیشتر

امید آخرین چیزیست که میمیرد

وای درک میکنم

به شدت

ما با همین پول توی شهرخودمون هرچی گشتیم جایی مناسب ندیدیم

اصلا تو یه خونه هایی میبردن ما رو نشون بدن که دلم میگرفت 

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹