2777
2789
عنوان

خونه پیدا نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 50 پست
ببینید معلم غیر انتفاعی که میتونید هر شهری رفتید درخواست بدید اگر سابقه خوب دارید میگیرنتون ... همسر ...

سلام عزیزم..منم اصفهانم.کجای اصفهان با ۴۰۰ خونه خوب میدن؟

شاید‌گران تمام شود اما شناخت آدمها با ارزش‌ترین تجربه دنیاست.

سلام عزیزم..منم اصفهانم.کجای اصفهان با ۴۰۰ خونه خوب میدن؟

سلام عزیزم 

خونه خوب که نگفتم گفتم خونه قابل قبول 

ما خیابون جابر انصاری هستیم آپارتمان صد متری دو خوابه ده سال ساخت رهن پونصد ...خوب حالا سمت نام شهر رباط سه اینا به راحتی با چهارصد پیدا میشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ما چقدر زندگی میکنیم که همه چیز رو دریغ کنیم از خودمون ..حالا اگه بخواهید همه عمر با تصور اینکه ...

افت نداره جایی دیگه رفتن برام نمیتونم دور از خانوادم باشم سخت برام بعدشم مگه من کجای تهرانم خوبه گفتم جنوب شهرم اگر افت داشت برام نمیگفتم

افت نداره جایی دیگه رفتن برام نمیتونم دور از خانوادم باشم سخت برام بعدشم مگه من کجای تهرانم خوبه گفت ...

بله دور از  خانواده بودن چیزی نیست که بشه راجع بهش راحت تصمیم گرفت 

ان شاالله که بهترین ها براتون پیش بیاد

امید آخرین چیزیست که میمیرد