2777
2789

اولا بگم که من پشت کنکوریم و ۱۹ سالمه ایشون ۲۴ سالشونه و دانشجوی پزشکی

رفتارشون متاسفانه خیلی عجیبه و نمی تونم کاری کنم دیگه مجبورم چون خیلی بهم کمک می کنه بخاطر آیندم تحمل کنم

هستین کاراشو بگم؟ امشب برای اولین بار فکرم مشغول شد

مثلا گوشیمو می گرده😐 اگه پسر اطراف باشه میاد کنارم که کسی نزدیکم نشه بهم آسیب نمی زنه چیزی هم نگفته ولی متاسفانه همه متوجه علاقش شدن...

رفتار درست چیه تازه اصلا بدون مامانم نمیرم پیشش😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم فقط هورموناش بالا پایین شده چون اینایی ک گفتی اصلا نشان از علاقه وعشق نیس😐

اخه فقط اینا نیست

اگه یکم ناراحت شم خودشو می کشه😐

دیر جواب بدم زنگ می زنه مامانم که چیشده نگران شدم

میره جزوه می نویسه برام می بره کپی میگیره

و و و 

و جواب بقیه دانش اموزاش که باهاشون در ارتباطمو به زور میده😐

اخه فقط اینا نیست اگه یکم ناراحت شم خودشو می کشه😐 دیر جواب بدم زنگ می زنه مامانم که چیشده نگران ش ...

همین دیگ.اگر خوشت نمیاد ازش بکش کنار سرد باش چشم و ابرو بیا جدی یهو بتوپ بهش.اگر اکیی که چی بگم بسم الله.

اخه فقط اینا نیست اگه یکم ناراحت شم خودشو می کشه😐 دیر جواب بدم زنگ می زنه مامانم که چیشده نگران ش ...

چ نوکر خوبیه منم گاهی حوصله ندارم برم نون بگیرم بپرس میاد بره بخره 🤣

همین دیگ.اگر خوشت نمیاد ازش بکش کنار سرد باش چشم و ابرو بیا جدی یهو بتوپ بهش.اگر اکیی که چی بگم بسم ...

خب من اصلا گرم نیستم که سرد شم

اونم زیاد رو نمیده که بخواد قربون صدقه بره

فقط گاهی رفتارای عجیب می کنه که توجه همه حتی رئیس موسسه رو جلب کرده

چ نوکر خوبیه منم گاهی حوصله ندارم برم نون بگیرم بپرس میاد بره بخره 🤣

ببین واقعا همینه فک کن بقیه التماس می کنن براشون برنامه نمی نویسه

برای من با ۷ تا رنگ می نویسه تزئین می کنه تازه خودمم نمیگم🤣