2777
2789
عنوان

مشاوری که رو دانش آموزش کراش می زنه چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
چی کار کنم بگم هوامو نداشته باش؟

الان این یعنی هواتونو داره؟

ببین من خودم مشاوره مرد داشتم تقریبا نزدیک به سی سال...اونم هوامو داشت ولی نه این مدلی و اینکه باهمه اینجوری بود...با همه شوخی میکرد ، سعی میکرد بچها باهاش راحت باشن و کلی کارای مثبت دیگه...

اینچیزایی که شما گفتی چه ربطی به هوا داشتن داشت؟وظایفشو باید درست انجام بده این فردین بازیا چیه

الان این یعنی هواتونو داره؟ ببین من خودم مشاوره مرد داشتم تقریبا نزدیک به سی سال...اونم هوامو داشت ...

خب من چی کار کنم من اصن باهاش کاری ندارم حتی بدون مامانم نمیرم پیشش مگر کلاس باشه و مجبور باشم اونم یه جلسه رفتم

بعد کلی کار برام انجام میده مث برنامه نوشتن و ... نمی تونم چیزی بهش بگم می ترسم دیگه نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من چی کار کنم من اصن باهاش کاری ندارم حتی بدون مامانم نمیرم پیشش مگر کلاس باشه و مجبور باشم اونم ...

میدونستی برنامه نوشتن و چک کردن گزارشکار و برنامه ات و تحلیل آزمونات اگه ازمون میدی و...جزو وظایفشه؟ یعنی داره پول میگیره که این خدماتو بده ، لطف نمیکنه ، وظیفشه!بنابراین نمیتونه انجام نده!

بعدم اینکه چه ادم داغونی! یعنی چون شما از این رفتارا زیاد خوشت نمیاد ، ایشون باید وظیفشو درست انجام نده یا لج کنه؟😂

میدونستی برنامه نوشتن و چک کردن گزارشکار و برنامه ات و تحلیل آزمونات اگه ازمون میدی و...جزو وظایفشه؟ ...

عزیزم کلا ایشون برنامه نمی نویسه از اول هم گفته حتی برای خواهرم هم نمی نویسم

مورد داشتیم مامان دوستم ۵ ساعت التماس کرده قبول نکرده

مدلش همینه چی کار کنم؟ لج کنه دیگه جواب هم نمیده همین قد لوسه فکرمی کنه دوست پسرمه😐😑

عزیزم کلا ایشون برنامه نمی نویسه از اول هم گفته حتی برای خواهرم هم نمی نویسم مورد داشتیم مامان دوست ...

شما میگی مشاور بعد روند کارش اینه؟خب اینکه مشاوره نیست اصلا...

نمیدونم عزیزم اگه واقعا اذیت میشی و تمرکزتو بهم میزنه راهش اینه نه که تکلیف معلومه

عزیزم کلا ایشون برنامه نمی نویسه از اول هم گفته حتی برای خواهرم هم نمی نویسم مورد داشتیم مامان دوست ...

خو خدارو شکر ک جوابت میده درست بخون تو که راصی ای کمکت میکنه بیخیال فکر تون تا ابراز نکرده حسشو تو بیخیال بذار مشاورت بمونه اگر گف دیگه از موسسسه بخواه عوضش کنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1