2777
2789

خانما من امروز ۱۶ روز از تزریق hcg میگذره 

روز ۱۱ سیکلم تزریق کردم امروز ۲۷ دوره بودم و دوره هام نامنظم ولی معمولا بالای ۳۵ روزه 

روز ۱۴ بی بی چم مدیکور خط سفید انداخت تو قسمت تی 

امشب بی بی زدم پنج دقیقه اول منفی بود ولی بعد نیم ساعت دوباره نگاه کردم یچیزی معلومه عکسش رو میذارم نظرتون رو بگین آیا ممکنه روز ۱۴ منفی بشه روز ۱۶ مثبت ؟

همون اول باید خط بندازه، بعد 5 دقیقه فکر نکنم جواب درست باشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هاله میبینم اما صبر کن ۳یا ۴روز بعد امتحان کن اگ زودهاله انداخت و پررنگ تر بود بایذ بگیم مبارکه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ببین اون هاله اگه صورتیه مثبته اگه به بنفش طوسی یا قهوه ای میزنه منفی

رنگش رو حقیقتا نمیتونم تشخیص بدم فقط یچیزی هست 🤣 چون مدیکور دوتا زدم روز ۱۳ و ۱۴ قسمت تی خط سفید واضح انداخت اما این سفید نیست الکی ذوق کردم دوست دارم الکی دل خوش کنم 😭🤣