2777
2789
عنوان

مگه زشته ازش بپرسم دلیل مخالفتش چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 43 پست
خوندم  طرفت مذهبی یه  پسرایه مذهبی هم ی سبک خاصی رو میپسندن معمولا دخترای یکم مغرور تر&n ...

بعد تیپ خودشم معمولیه از اینا نیست ک خودشو با آستین بلند اینا خفه کنه بعد اینکه دوستش ب دوستم ک با هم در ارتباطن گفته بود این آدم از دور میبینع فکر می‌کنه خیلی موجهه ولی با ما تو جمع خودمون  شوخی می‌کنه 

اره فرق دارن بعضی از بچه ها خهودشون ی مسیر جدیدی میرن 

خب چیکار کنم اصلا ازش چیزی نپرسم . گفتی گاهی وقتا برو خرید کن میرم ولی هردومون یه جوری رفتار میکنیم انگار اتفاقی نیوفتادع اونم کاری نمیکنه بعد دوستم یه بار ازش پرسیده بود ک اره دختره برات نذری آورده بود خبریه اون اولا ها هنوز چیزی نبود بعد میگه جواب سر بسته بهمون داد گفت ک مگه هرکی برای کسی نذری می‌بره خبریع بعد ب دوستم گفته بود نکنید از این کارا اون موقع هم من ب دوستم گفته بودم نگو ما باهم دوستیم بزار کامل بگه ولی کلا تو داره هیچی ب کسی نمیگه میگه نه ازت بد میگه نه خوب میگه انگار ک دلش میخواد بین خودمون بمونه ب کسی اجازه دخالت نمی‌ده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو دلیل داره که گفته نه.

۱) یا ازت خوشش نیومدخ، بالاخره باید مهر طرف مقابل به دل آدم بشینه

۲) یا اینکه پسر عاقل و منطقی هست، اول به شرایط خودش فک کرده، دیده پول نداره و شرایطش جوری نیست که بتونه وارد یه رابطه جدی بشه. و از این آدمای مسئولیت پذیره که دوست نداره الکی کسیو سرکار بذاره، برخلاف بعضی پسرا. پس پاپیچش نشو، بنده خدا فعلا ازدواج رو برا خودش زود میدونهو آمادگیشو نداره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم دو دلیل داره که گفته نه. ۱) یا ازت خوشش نیومدخ، بالاخره باید مهر طرف مقابل به دل آدم بشینه ۲ ...

نه پاپیچ نمیشم کاریش ندارم ولی منم درک کن دیگه هزار تا فکر میکنم میگم خب دلیلش چی میتونه باشه خب منم بپرسم اونم فوقش جواب میده دیگه چه اذییتی میخواد بشه 

نه پاپیچ نمیشم کاریش ندارم ولی منم درک کن دیگه هزار تا فکر میکنم میگم خب دلیلش چی میتونه باشه خب منم ...

پسرا اکثرا مغرورن دلیلشو نمیگن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عاااااا

ببین به نظر من اگه بخوای مستقیم بری ازش جواب بگیری خودتو کوچک کردی 

اصلا بذای یه خانم زشته بری بگی چرا منو نمیخوای

به نظرم از روش زیرپوستی وارد شو

یه دوره ای تو تلگرام میشناسم @female _ energy 

تمرینا شو با صبر و حوصله انجام بده و اصلا عحله نکن 

بعد یه ماه میبینی خودش اومده سمتت

رضایتاشم زیاده خودمم یه مدت انجام میدادم یه نتیجه ریزی گرفتم دیگه حوصلم نکشید ول کردم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

نمی‌دونم فک نمیکنم بیاد تا الان ک کاری نکرد

صبر عزیزم صبر 

چیزای خوب راحت به دست نمیان

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

صبر عزیزم صبر  چیزای خوب راحت به دست نمیان

می‌دونی من خیلی دوسش دارم ولی اون یه جوری رفتار می‌کنه انگار ک اصا این نمیدونه من دوسش دارم با اینکه ی بار حرف زدیم می‌دونه منم یه ساله صبر کردم یعنی نمیتونستم بهش بگم الان اون دو ماهه که کاملا می‌دونه میرم ازش خرید هم میکنم ولی جفتمون طوری رفتار میکنیم ک انگار چیزی نبوده اونم کاری نمیکنه

می‌دونی من خیلی دوسش دارم ولی اون یه جوری رفتار می‌کنه انگار ک اصا این نمیدونه من دوسش دارم با اینکه ...

یا خجالت میکشه و غرورش نمیذاره 

یا خوشش میاد شما هی بیشتر بهش وابسته بشی 

باز اون کانالی که بهت دادم جک کن بلکه فرجی شد

یا خجالت میکشه و غرورش نمیذاره  یا خوشش میاد شما هی بیشتر بهش وابسته بشی  باز اون کانالی ...

نه دیگه چ خجالتی وقتی من خودم رفتم سمتش . یا اینکه کلا از من خوشش نمیاد.