2777
2789
عنوان

مگه زشته ازش بپرسم دلیل مخالفتش چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 43 پست

خیلی از دخترا هم هستن که وارد روابط دوستی نمیشن اینم یک ورژن پسرشه دیگه تفاوتی نداره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دخترا هم هستن که وارد روابط دوستی نمیشن اینم یک ورژن پسرشه دیگه تفاوتی نداره 

آخه این همه من تلاش کردم خودشم متوجه شده بود بعد اخلاقش یکم بهتر شده بود و اینا مگه میشه حسی نداشته باشه ؟ میشه تاپیک اولمم بخونی چون کامله 

اره مغروره و مودی پسر بدی نیست ها هول هم نیست محترمه ولی نمی‌دونم چرا اینجوریه چیکار کنم بپرسم نپرسم ...

نه اینطوری بیشتر ازت دوری میکنه و خودشیفته میشه 

یذره خودتو جاش بذار 

اگ فک میکنی تاثیری داره گفتنش بگو اگ نه اصلا نگو

ب نظرم تهش بازم میگه نه ولی حداقل می‌دونم راجبم درست فکر می‌کنه البته بقیه میگن مهم نیست اون چه فکری می‌کنه چون دوست مشترکمون زیاد خوب نیست میترسم فکر کنه چون من اونو واسطه کردم ک بگه منم مثل اونم 

آخه این همه من تلاش کردم خودشم متوجه شده بود بعد اخلاقش یکم بهتر شده بود و اینا مگه میشه حسی نداشته ...

خوندم 

طرفت مذهبی یه 

پسرایه مذهبی هم ی سبک خاصی رو میپسندن معمولا دخترای یکم مغرور تر 

این اقا هم سنش خیلی کمه 

به نظرم شما تلاشتو کردی هرازگاهی ام برو خریدی کن ولی چیزی نگو اصلا غرورت و شخصیتتو حفظ کن شاید پا پیشگذاشت بعدها اما روی دوستی باهاش حساب نکن من این دسته رو میشناسم این کلمات در فرهنگ لغتشون اصلا موجود نیست

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب اونم نمیاد خیلی منتظر موندم اون بیاد نیومد 

بنظرم بیخیالش شو یکم صبر کن اصلا محلش نذار نگاش نکن اگه ازت خوشش بیاد صد در صد میاد

الان تو بری ازش بپرسی بیشتر خودشو می گیره و عذاب می کشی

خوندم  طرفت مذهبی یه  پسرایه مذهبی هم ی سبک خاصی رو میپسندن معمولا دخترای یکم مغرور تر&n ...

عضو بسیج هست خب بعد من فکر میکردم اینا از این خانواده های خیلی مذهبین بعد یه بار مامانشو دیدم معمولی بود عکس اینستاشم موباز با لباس محلسیه 😂 بعد باباشم چند تا پست مذهبی گذاشته ولی قلیون و اینجور چیزا هم گذاشته دوستمم مامانش و میشناسع میگه این اصلا شبیه خانوادش نیست . محترمه خودش 

عضو بسیج هست خب بعد من فکر میکردم اینا از این خانواده های خیلی مذهبین بعد یه بار مامانشو دیدم معمولی ...

اره فرق دارن بعضی از بچه ها خهودشون ی مسیر جدیدی میرن