2777
2789

مگه زشته از کراشم بپرسم چرا گفت من اهل این چیزا نیستم ( دوستی ) ؟ یه بارم به دوستم گفته بود من شرایطشو ندارم چون میخواست بره سربازی اونم نرفت الان زشته ازش بپرسم دلیلش چیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه محترمانه ردت کرده نمیخواد چیزی بپرسی.

آخه فقط منو رد نکرده یه بارم چندماه قبل صحبت خودمون دوستمو فرستادم از جانب خودش بگه ببینم اصا آها دوستی هست گفت نه یه بارم با پیام اونم گفت نه در هر صورت میگه من اهلش نیستم 

نه ازش پرسیدم تحقیق هم کردم کسی نیست تو زندگیش خودشم گفت کسی و دوست ندارم 

شاید ملاکای متفاوتی داره

خب شاید نگفته یا تو متوجه نشدی عزیزم احتمال هر چیزی هست 

یا اصلا نمیخاد با کسی وارد رابطه بشه بنظرم دیگ ازش نپرس گلم

🌸✨

شاید علاقه ای نداره با دخترا در ارتباط بشه

واقعا میشه پسر اینطوری باشه ؟ خب منم اصلا تمایل ندارم با کسی دوست بشم ولی از این خوشم اومد تمایل پیدا کردم فقط ب این ها ب بقیه نه

شاید ملاکای متفاوتی داره خب شاید نگفته یا تو متوجه نشدی عزیزم احتمال هر چیزی هست  یا اصلا نمی ...

آخه خیلی سوال هست تو ذهنم هزار تا فکر میاد تو سرم الآنم میرم خرید میکنم بعد یه جوری رفتار می‌کنه ک انگار اتفاقی نیوفتادع البته منم ازش چیزی نپرسیدم البته دوست دارم ازش بپرسم ولی خیلی ام استرس میگیرم روم نمیشه 

واقعا میشه پسر اینطوری باشه ؟ خب منم اصلا تمایل ندارم با کسی دوست بشم ولی از این خوشم اومد تمایل پید ...

اره چرا نشه!

حتی من دختراییو دیدم که علاقه ای ندارن با پسرا در ارتباط باشن

اره چرا نشه! حتی من دختراییو دیدم که علاقه ای ندارن با پسرا در ارتباط باشن

من خودم از این دسته دختر ها هستم 😂 ولی آدم از یکی خوشش میاد تمایل پیدا می‌کنه اینم یه طوری رفتار می‌کنه آدم بعضی وقتا فک می‌کنه اونم خوشش میاد بعضی وقتا ام تخم می‌کنه سرد رفتار می‌کنه 

نمیدونم گلم اگ خیلی دلت میخاد ازش بپرس

دلم میخواد. ولی دوست ندارم فکر کنه من از این دخترای بیکارم .. بعد دلم میخواد شرایط خودمم بش بگم ک چقد مشغله دارم ولی خب میون مشغله هام ...