2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین؟ 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4887 بازدید | 137 پست
دارم اذیت میشم دیگه نمیدونم چیکار کنم چند ساله وضع من همینه  حتی نمیزارن بخوابم

ب مامانت بگو شب یه ساعت ازخابت بزن 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

انتظار دارم تا وقتی تو این خونم مراعاتمو بکنن  هرچی باشه مسولیت من تمام و کمال با اوناس  ...

خودشونو کنترل میکردن که تو وجود نداشتی 💀 

بعدم اینکه من بهت گفتم اونا مراعات نمیکنن تو برو تو حیاط حیاط نداریم برو تو بالکن 

هدفون بزار آهنگ گوش بده برقص اصن صداشونو نمی‌شنوی که نمی‌شنوی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟ هر تو اتاق رفتن و سر و صدا و دو پوی که معنی رابطه رو نمیده تو روز که نمیشه خانم روحش مخمل ...

میبینی که بحث روز رو میکنه طفلکی فعلا، گذشته از اون اصلا شب باشه، چرا باید تو خونه ای که جوان و نوجوان داره، عین تازه عروسا صداشون رو بپیچونن کل خونه، پدر مادر باید خیلی باید رعایت مسائل جنسی رو بکنن جلو فرزندانشون، برو مطالعه کن ببین چقد بچه ها آسیب دیده اند از این مورد، کم کمش هم بلوغ زودرس

خودشونو کنترل میکردن که تو وجود نداشتی 💀  بعدم اینکه من بهت گفتم اونا مراعات نمیکنن تو برو تو ...

ماشاءالله چه منطقی🙂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خودشونو کنترل میکردن که تو وجود نداشتی 💀  بعدم اینکه من بهت گفتم اونا مراعات نمیکنن تو برو تو ...

شما چقدر غیر منطقی جواب میدی ببخشید ما حیون که نیستیم جلو همه کارمون رو بکنیم بگیم مشکلی نداره تو نگاه نکن گوش نکن خب زشته دیگه پدر و مادرت باشن بدتر

امیدوارم ی مشت بی جنبه تاپیکو نترکونن چون واقعا چیز مهمیه این قضیه کاش پدر مادرا درک کنن  من چ ...

وای ببخشید ولی این دیگه ته گاو و بیشعور بودنه!! حالا صدارو بشنون خیلی دیگه فاجعه نیست ولی این چیزی که گفتی واقعا وحشتناکه.

آره فهمیدم، بعد کامنتم رو پاک کردم، عوضی ها خجالتم نمیکشن، فقط همین مونده یه روسری سر کنن و بشینن پا ...

سر کردن دیگه وگرنه یه نگاه به رنگ صورتیه سایت مینداختن روشون نمیشد پا بزارن اینجا

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴