2777
2789

سلام 

پدر و مادرم تهران زندگی میکنن, من هم شوهر کردم اومدم شهرستان, شوهرم کارخونه کار میکنه و سقف حقوقش دو تومنه, هفتصد تومن هم قسط داریم,  از طرفی من اینجا تنها هستم و خانواده شوهرم خیلی دخالت میکنن تو زندگیمون, تهران مشکل مسکن هم نداریم, شوهرم از صبح ساعت شش میره سرکار تا ساعت هفت بعداز ظهر, تعطیلات هم میره, بنظرتون بریم تهران بهتر نیست؟ هر کاریم اونجا پیدا کنه بنظرم درامدش بهتر از اینجاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من که مشکلات و سختی زندگی تو تهران اصلا کم نیست. بیشتر جوانب رو بررسی کنید. شاید با این درآمد ...

عزیزم اینجا از تهران گرون تره, هم خوراک هم پوشاک, فقط کرایه ماشین و تاکسی و مسکن ارزونتره

توی تهران کار سختیه. به اعصاب شوهرت هم فکر کن و تاثیری که خستگی و اعصاب خوردی ایشون تو کیفیت زندگیتو ...

کارش الانم سخته, تراشکاره, تمام توی چشم و پاهاش خرده آهن میره, موندم چیکار کنیم

بنظرتون با مسافرکشی میشه زندگیرو پیش برد؟

مسافرکشی؟ 

بابایه من تو شهرداریه ماهی ۴۵۰۰ حقوقشه با کلی قرض و بدهی و فروش ماشینشو طلاهایه مامانم تونست واسه من جهاز بخره قبل از اونم با این حقوق خرج دوتا دختر دانشجو خیلی براش سنگین بود بعد شما میگی مسافر کشی