2777
2789

واقعا خوشحالم که نات کوین بر خلاف زر زر های اطرافیان که مسخره میکردن انقدر رشد کرده الان حدود ۳۵۰ دلار درآوردم ازش البته فعلا نمیخوام برداشت بزنم چون هی داره قیمتش میره بالاتر.

حالا یه بات ایردراپ دیگه توی سبک نات کوین اومده توی تلگرام که اینم قراره چند وقت دیگه قیمت گذاری شه، اگه نات کوین و تپ سواپ رو از دست دادین اینو حتما دریابید🤌🏻

اگه با لینک معرف وارد اینجور بات ها شید به هر دو طرف کوین میده.

لینکش: 

https://t.me/hamsteR_kombat_bot/start?startapp=kentId1709530779

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقب باش قضیه تتر نشه 

اوایل قیمتش میرفت بالا همه سرمایه گذاری که کردن یک دفعه کلا سقوط کرد و بالا کشید همه سرمایشون رو از دست دادن پسر دایی من صد تومنش رفت

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱
من دارمش سکه مهمتره یا پروفیت؟ شما چقدر سکه و چقدر پروفیت دارین؟

هم سکه مهمه هم پروفیت من امروز فعالیتم رو توش شروع کردم و با انجام ماموریت روزانه‌ش ۱۵ میلیون برای سه اکانتم گرفتم

مراقب باش قضیه تتر نشه  اوایل قیمتش میرفت بالا همه سرمایه گذاری که کردن یک دفعه کلا سقوط کرد و ...

خب پولی که از جیب ندادیم ماها. فقط کلا ۱ ساعت در روز و کمتر وقت میذاشتم واسه ماموریت هاش

خب پولی که از جیب ندادیم ماها. فقط کلا ۱ ساعت در روز و کمتر وقت میذاشتم واسه ماموریت هاش

اها من فکر میکردم باید یک پولی بدی اعتبار بگیری

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱
چجوری پونزده میلیون گرفتی من کلا ۱۶۳ هزارتا گرفتم

یه قسمتی داره سه تا کارت رو باید پیدا کنی که جایزه‌ی روز که ۵ میلیون هست رو بگیری، بعد من روی سه تا اکانتم اینکارو کردم. 

سرچ کن توی گوگل یادش بگیر اگه حوصله‌شو داری.

عزیزم میشه راهنمایی کنی چجوری باید شروع کنم من چیزی ازش نمیدونم؟؟؟ این سواپ برام نمیاد 

ولی این لینکی ک گذاشتین اومد 

هی ضربه میزنم ولی نمی‌دونم چجوریه یا چی ب چیه😅😅😅

میشه درخواستمو قبول کنین گلم ی کاری باهاشون داشتم راجب یکی از تاپیک هاتون

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️