2777
2789
عنوان

فروشگاه زنجیره ای

66 بازدید | 16 پست

کسی فروشگاه  کار کرده ؟ چن تا سوال داشتم؟

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
من قراره استخدام بشم خواستم چن تا سوال بپرسم کار با صندوق سخته ؟ چقدر طول میکشه که یاد بگیرم؟

بسلامتی عزیزم

نه سخت نیست، زود یاد میگیری، ولی چند روزی باید تمرین کنی که دستت روان شه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرمائید؟ اسی سوالاتو بپرس، ریپلای کن، آنلاین شم، میام جواب میدم

کار با صندوق سخته ؟ چقدر طول میکشه که یادبگیرم؟

یه سری کلماته شنیدم نمیدونم معنیش چیه مثلا راف شلف فایروال ینی چی؟

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
کار با صندوق سخته ؟ چقدر طول میکشه که یادبگیرم؟ یه سری کلماته شنیدم نمیدونم معنیش چیه مثلا راف شلف ...

فایفو منظورمه

کار با صندوق سخته ؟ چقدر طول میکشه که یادبگیرم؟ یه سری کلماته شنیدم نمیدونم معنیش چیه مثلا راف شلف ...

شلف همون قفسه س

فایروال برنامه ایه که رو سیستم نصب میشه و جلوگیری میکنه از هک و کلاهبرداری و ...

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
شلف همون قفسه س فایروال برنامه ایه که رو سیستم نصب میشه و جلوگیری میکنه از هک و کلاهبرداری و ...

ببخشید فایفو منظورمه اشتباه تایپی بود

شلف همون قفسه س فایروال برنامه ایه که رو سیستم نصب میشه و جلوگیری میکنه از هک و کلاهبرداری و ...

راف یعنی چی؟

فایفو موقع چیدن اجناسه باید موقع چیدمان، جنسهای قدیمی رو جلو چید و جدیدهارو عقب اینو میگن فایفو

راف هم میشه بهم توضیح بدی ینی چی ببخشید هی سوال میکنم چون اولین بارمه استرس دارم

همون قفسه س به نسبت شلف قفسه های کوچیکتریه بعضیاشون واسه تو کابینتم استفاده میشه

مرسی ممنون بابت راهنماییتون ببخشید هی سوال کردم ازتون