2777
2789
عنوان

چرا تلاشام نتیجه نمیده

194 بازدید | 27 پست

سه ساله هرچقد تلاش میکنم نتیجش نصف تلاشامم نمیشه

به هر راهی میرم بن بسته

از دهم برای امتحانا میخوندم خواب و خوراکمو میذاشتم کنار که فقط بخونم حتی جوری بود ک کتاب عربیو توی نیم ساعت از حفظ میگفتم با اینکه از عربی متنفر بودم، بقیه درسارو دوست داشتم و ازینم بهتر بود وضعم

با اعتمادبنفس و توکل به خدا میرفتم سرجلسه مینوشتم مینوشتم مینوشتم میومدم بیرون خوشحاااال که ۲٠میشم 

سه ساله معدلم داغونه

نمیدونم چیکار کنم حتی میلیونی خرج کردم مشاور دارم خودمم مث چی میخونم 

چرا هیچوقت خدا برام نمیخواد؟ 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حال منو جمله ی آخر داشت😭😭😭

هرچقد برگشتم عقبو نگاه کردم دیدم آزارم به ی مورچه نرسیده ولی همه اذیتم کردن پس چرا خدا یجوری باهام برخورد میکنه انگار من اصن بندش نیستم😭💔

از خواب و خوراک افتادم شیمی عربی لعنت بهتون من چه خاکی تو سرم بریزم خدااا

سال اولی؟؟ 

تو این یسال دهنمون سرویس شده من خودم ب شخصه دیگه تحمل یک سال دیگه خوندنو ندارممم

هرچقد برگشتم عقبو نگاه کردم دیدم آزارم به ی مورچه نرسیده ولی همه اذیتم کردن پس چرا خدا یجوری باهام ب ...

فکر میکردم من با این مشکل تنهام🥺دوازدهمی؟ من تجربی ام😭😭دیگه نمیتونم این نمره هارو تحمل کنم

فکر میکردم من با این مشکل تنهام🥺دوازدهمی؟ من تجربی ام😭😭دیگه نمیتونم این نمره هارو تحمل کنم

نه عزیزم من سه ساله دارم زیر این فشار جون میدم، آره منم دوازدهم تجربیم😭😭😭

از دهم؟😭😭 من دارم نابود میشم

اره از دهم هرررررچقد تلاش کردم نتیجم از اونی ک کل سالو با خواب گذروند بدتر شد

برنامت چیه برای بقیه امتحانا؟ 😭😭من دیگه روحیه ندارم