2777
2789
عنوان

احساس بیهودگی میکنم...

217 بازدید | 20 پست

سلام دوستان..من مشاور مدرسم...۳۴سالمه.ارشد روانشناسی دارم.۱۲سال هم هست که ازدواج کردم.نمیدونم چرا این‌روزا احساس بیهودگی میکنم..به نظر شما این احساس منطقیه یا نه؟یا من حساس شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت یه بار آدما همشون اینجور میشن اگر این احساس رو داری سعی کن مفید تر باشی برای بچه ها وقت بزار همه تو زندگیشون مشکل دارن اینکه بری اونجا و برگردی یعنی بی مصرفی و برای مفید بودن بهشون دقت کن و با اونایی که حی میکنی افسرده تنها هستن یا حتی شیطون و عصبی حرف بزن و کمکشون کن برای شوهرت بهترین باش از هر نطر و حتی برای خودت

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
نه واقعا..ناراحتی ندارم اصلا..دوست دارم خیلی هنرمندتر میبودم

چیزی که بخوای میشه و تو حتی زمینه و شرایطش رو خم داری فقط کافیه بخوای

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
نه واقعا..ناراحتی ندارم اصلا..دوست دارم خیلی هنرمندتر میبودم

بنظرم چیزی که دوست دارید و دنبال کنید 

اگر هنر دوست دارید دوره‌هاش برید

بنظرم اکثر آدم‌ها بعد از سی سالگی تازه شروع میکنند علایقشون دنبال میکنند

شما دیگه درسش رو خوندی و بهتر از ما می‌دونی ، هر احساسی یه علتی داره 

اگه احساس کمبود می‌کنی شاید چیزی میخواستی که بهش نرسیدی ، یا خواسته های فعلیت برات رضایت بخش نیستن و دنبال بدست آوردن تجارب و مهارت های جدیدی هستی 

ممنون که راهنمایی میکنی

فدات امید وارم احساس مفید بودن و یه آدم پر انرزی و خوب باشی❤️❤️❤️

شما دیگه درسش رو خوندی و بهتر از ما می‌دونی ، هر احساسی یه علتی داره  اگه احساس کمبود می‌کنی ش ...

شاید همینه واقعا‌.مثلا همین امروز مامانم بهم گفت تو باید خیلی آشپز درجه یکی باشه دیگه..اینو گفت ی جوری شدم

چه جالب!

من احساس بیهودگی می کنم و فکر می کنم اگر جای شما بودم زندگی بهتری داشتم 

خب قطعا جایگاهی که دارین براتون کمه پس شروع کنید به آموزش دیدن در یک حوزه که دوست دارید 

یا یک پژوهش در زمینه کارتون که دست و بالتون خیلی بازه 

الان یک مشاور مدرسه با این وضع جامعه و جوونا و نوجوانها نباید احساس بیهودگی کنه 

انقدر جا برای کار هست برای اعتلای فرهنگ جامعه و اموزش لچه ها که اتفاقا می تونه تو حوزه کاریتون باشه و به شما احساس مفید بودن بده