2777
2789

همیشه ب این فکر میکردم ک درسمو بخونم رشته مورد علاقم بیارم برم دانشگاه یه پسر فوق العاده ای ک میخواستم رو پیدا میکردم و زندگیم با کار  عشقو زندگی میگذشت 

اما به خاطر یه انتخاب احمقانه بقیه تو سن کم ازدواج کردم  بخاطر اینک بتونم درسمو بخونم کلی جنگیدم با شوهرم تا راضی بشه درسمو بخونم 

کلی کتک خوردم فحش شنیدم دعوا درست شد تا اخلاقش الان نسبت ب قبل بهترشده   

تو سن کم بچه دار شدم میخواستم سقطش کنم اما بخاطر یه سقط قبلی دیگ مامانم ترسیدم و نذاشت  

چند بار زندگیم تا مرز طلاق رفت اما باز دقیقه نودونه برگشت  تو این جدایی اخر  با ی نفر بعد دوماه اشنا شدم عین همون پسر رو یاهام بود اما خب بازم قسمتم نبود نشد   

بعدشم با اتفاقاتی ک افتاد برگشتم ب زندگیم 

شاید شوهرم نسبت ب قبل بهتر شده باشه اما هنوزم دلم باهاش نیس 

گاهی میگم  درسمو بخونم میرم دیگ صبر نمیکنم یککم برای خودم زندگی کنم اما بعدش میگم ولش کن من ک ی بار ازدواج کردم بچه دارم چه فایده ای دیگه دارع برام  

و باز پشیمون میشم حسرت تمام چیزایی ک از زندگی میخواستم تا ابد ب دلم میمونه:)  

چقدر خانواده تو زندگی ادم تاثیر میذارن کاش خانواده ها یاد بگیرن و بدونن اون بچه ی ادم و خودش حق انتخاب و زندگی داره و قطعا وقتی بزرگ بشه شاید فهمش بیشتر از اونا باشه و انتخاب هایی بهتری داشته باشه   :)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش قرین ارامش و خدا بهت صبر بده 🖤

نه گلم پدرم۱۶۶ روز هست از دنیا رفته 

ممنونم خدا رفتگان شما و هم بیامرزه🖤

اون ۸۳۹ میگم که ی عشقی بود..

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
نه گلم پدرم۱۶۶ روز هست از دنیا رفته  ممنونم خدا رفتگان شما و هم بیامرزه🖤 اون ۸۳۹ میگم که ی ع ...

اهان امیدوارم اگ ادم خوبی بود دوباره بهم برگردین وگرنه خدا ی خوبشو سر راحت بذاره

اهان امیدوارم اگ ادم خوبی بود دوباره بهم برگردین وگرنه خدا ی خوبشو سر راحت بذاره

خودش سر راهم گذاشت و بهم نداد

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
اول راهی برای تمام خواسته هات بجنگ تا لحظه ی آخر

اره دارم همین کارو میکنم  همه میگن (من)  هرکاری میکنه هرچیزی یادگرفته از خودش بوده کسی هیچ کمک حالش نبوده