2777
2789
عنوان

مامانایی که طبیعی زایمان کردین

414 بازدید | 37 پست

کسی هست ماساژ پرینه انجام داده باشه بازم برش خورده باشه خود به خود؟

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب دادن منو لایک کن عزیزم

باشه عزیزم

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

نگاه...

اگه بچه 1کیلو باشه یا 4کیلو 

دکترا واسه راحتی کار خودشون تا میرسن تیغ میندازن و جرت میدن...تمام دنبال ماساژ نباش...

اگه میخای بخیه نخوری تو خونه زایمان کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بزرگترین اشتباه زندگیم زایمان طبیعی بود 

برای من بهترین اتفاق و خوبترینش بود 

نگاه... اگه بچه 1کیلو باشه یا 4کیلو  دکترا واسه راحتی کار خودشون تا میرسن تیغ میندازن و جرت م ...

نه عزیزم اگر فیزیولوژیک زایمان کنی و خودت بخوای برش ندن نمیدن 

عزیزم شما ورزش هم میکردین؟

آره خیلی 

بخوای نخوای تیغ میخوری‌

لعدم اینقدر درد تحمل کردی که اصلا متوجه تیغ نمیشی.

بسلامتی زایمان کنی.

من زایمانم سخت بود اما خیییلی راضی بودم الحمدلله

هوشیااار

یهو دردت میره

بچت فوری بغلته

سرپا میری خونه

چققد بیماری از تن زن‌ خارج میشه.

چیه سزارین تا یکماه بعدش پاره‌ای

تا آخر عمر هم کمردرد بی‌حسی باهاته اگرم بیهوشت کنن لحظه زایمانو نمیبینی و خونت مواد بیهوشی داره ب بچه نمتونی شیر بدی.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من کلاس بارداری میرم ورزشارو دارم انجام میدم.هفت ماهمه

خوبه عزیزم من فقط چون بد زخمم و برش خوردم زخم بخیم اذیتم کرد و باز شد الان میخوام یکار بکنم برش نخورم ان شاءالله 

بخوای نخوای تیغ میخوری‌ لعدم اینقدر درد تحمل کردی که اصلا متوجه تیغ نمیشی. بسلامتی زایمان کنی. ...

میدونم عزیزم من خیلی بد زخمم زخم دیر جوش میخوره برای همین میخوام تلاشمو بکنم برش نخورم 

خوبه عزیزم من فقط چون بد زخمم و برش خوردم زخم بخیم اذیتم کرد و باز شد الان میخوام یکار بکنم برش نخور ...

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم