2777
2789
عنوان

با ازدواج تو چه سنی موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شخصی من ازدواج باید بین سن ۱۸ تا ۴۰ سالگی رخ بده نه زودتر و نه دیرتر.

توی این محدوده بر اساس روحیه فرد بلوغ عقلیش اهدافش و شخصیتش و فرهنگ خانوادگی و غیره باید انتخاب کنه کی میخواد ازدواج کنه.

کمتر از ۱۸ خیلی خام و نابالغه و هنوز خودشو نشناخته

بالای ۴۰ هم سطح انعطاف پذیری ادما خیلی کمه و سخت میشه باهم کنار بیان و قالب هم بشن.

با عرض معذرت 

با عرض معذرت

زیر بیست که دیگه درس هم کم خونده باشه هر چی دیدم عقده ای و خاله زنک و حسود در اومدن بعد سالها.

توهین به نسل مادرامون نمیکنم

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
دلیلتون چیه برای ازدواج بالای ۲۰ سال

تاپیکای پر بازدید گواه همه چی هست

رفتارهایی که به خاطر نرسیدن به بلوغ فکری انجام میدن که ممکنه همون به گند بکشه کل رابطه رو

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
دلیلتون چیه برای ازدواج بالای ۲۰ سال

بستگی داره شاید کسی از لحاظ مشکلات خانواده یا خانواده اذیتش میکنن ازدواج کنه بخصوص دختر 

شاید یکی هی زیر ۲۰ سال عقلش کامل باشه شاید یکی نه بالای ۲۰ سال عقلش کامل شه خلاصه بستگی داره وه هزار حرفای دیگه همه مثل هم نیستن که حالا خودت چند سالته من ۱۶

نمیبینی همه اونایی که بچه ان زیر کتک شوهرشون له شدن؟ تاپیکای پربازدید رو‌بخون 

آخه منم خودم سنم کمه  

دقیق ۱۷ سالم بوده ازدواج کردم 

انقدر شوهرم خوبه 

اخلاقش خرج کردنش طرز فکر و رفتارش باهام 

حوریه که خانوادم بیشتر طرف اونن و میگن من اذیتش نکنم و سخت نگیرم بهش تو خیلی چیزا

ولی خب اگر طرف مقابل با خانواده و تربیتش درست باشه و خانواده دختر تو هر سنی طرف مقابل رو قشنگ بالا پایین کنم بسنجند اینطور نمیشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بستگی داره شاید کسی از لحاظ مشکلات خانواده یا خانواده اذیتش میکنن ازدواج کنه بخصوص دختر  شاید ...

من ۱۸‌ام 

یک ساله ازدواج کردم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵