2777
2789
عنوان

خانم های باردار گل

152 بازدید | 25 پست

خدا وکیلی چطوری کارای خونه رو انجام میدید؟من فقط دلم میخواد سر جام دراز بکشم یا فقط بخوابم؟

ی راهنمایی بکنید؟!

شماها چیکار میکنید؟ب کاراتون میرسید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس خوبیه

دعا کنید منم مامان بشم(امضام)

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

منم به شدت سنگینم ودلم میخواد همش بخوابم

الان کلی کار دارم که همش مونده وای دوس دارم بخوابم

خیلی بده 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

اوایل همش خواب بودم توآشپزخونه خوابم میبردتواتاق توهال همه جا مهمونی توماشین اصلابدنم جون نداشت براکارهادلم میخواست گریه کنم بعدش کم کم خوب شدم الان زرنگ ترشدم همش یه جاروتمیزمیکنم 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
خیلی حس خوبیه دعا کنید منم مامان بشم(امضام)

منم pcoبودم ولی بالاخره بعد از دوسال باردار شدم

انشاالله تو هم به زودی باردار شی

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
عزیزدلم از ته دل برات دعا میکنم خدا منم با کلی سختی مامان شدم

مشکلت چی بود؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم به شدت سنگینم ودلم میخواد همش بخوابم الان کلی کار دارم که همش مونده وای دوس دارم بخوابم خیلی ب ...

اره خیلی حس بدیه

کارای منم مونده ب زور خودمو تکون دادم دو تا اتاق جارو کشیدم 

هنوز ظرفام مونده،جارو بقیه خونه،شام😔😔

منم pcoبودم ولی بالاخره بعد از دوسال باردار شدم انشاالله تو هم به زودی باردار شی

خداروشکر

من خیلی دوست دارم با اولین اقدام باردار بشم

دکتر بهم سیپروتن کامپاندا داده گفته هروقت خواستی اقدام کنی بیا دارو بدمت

اوایل همش خواب بودم توآشپزخونه خوابم میبردتواتاق توهال همه جا مهمونی توماشین اصلابدنم جون نداشت براک ...

خوشبحالت عزیزدلم 

کاش منم درست بشم

میترسم زیاد نسکافه بخورم

وقتی میخورم خیلی حس پر انرژی بودن دارم

مشکلت چی بود؟

بعد از سقطم با اینکه مشکلی نداشتم یک سال و نیم سختی کشیدم تا دوباره باردار شم

سرکوفت های شوهر،درد سونو رنگی....هزار کوفت زهرمار دیگه

یادم میفته ب حال خودم ناراحت میشم

بعد از سقطم با اینکه مشکلی نداشتم یک سال و نیم سختی کشیدم تا دوباره باردار شم سرکوفت های شوهر،درد س ...

دقیقا منم میترسم از سرکوفت خانواده شوهر وفلتن،میخوام با اولین اقدام بارداربشم

دقیقا منم میترسم از سرکوفت خانواده شوهر وفلتن،میخوام با اولین اقدام بارداربشم

خدا واقعا معجزه شو بهم نشون داد

در اوج بیخیالی باردارشدم

استرس عامل اصلی ناباروری هست

فک کن دکتر ب من گفته بود تو این ماه پنج درصد امکان باردار شدن داری