2777
2789
عنوان

هستن مردهایی که بگن زن حتما باید کار کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 101 پست
قدیم ها هم زن کار می‌کرده... هم نونوا بوده هم گوسفندچرون بوده ..هم لباسشویی بوده ...هم لبنیاتی داشته ...

بله همینطوره و اینکه زنای بدیخت اون موقع ده تا میزاییدن اکثرا هم زود فرتوت میشدن 

اره جدیدا یاد گرفتن میگن ما چرا کار کنیم؟ یا میگن زنا توقع هیچی نداشته باشن تو زندگی. نه به قیافه مون نگاه کنن نه فکر پول باشن نه خونه و ماشین. خوشگل و خوش اخلاقم نخوان. البته بیشتر کسایی که شیپیش ته جیبشونم نیست و زشت و داغونن از این چیزا مینویسن. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ان بدتر خیلیاشون میگن وقتی میتونیم زن شاغل بگیریم یا زنی که یک مهارت و کاری بلده چرا فقط یک نان خور بگیریم 

البته اینم هست هستن خانواده هایی که دختر شوهرمیدن که یک نان خور کم بشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

قدیما توقعات هم کمتر بود خانم سالی یه کفش هم نمیخرید الان توقع زیاده درامدها کفاف نمیده خیلی از خانما واسه خرج خودشون دلشون میخاد درامد داشته باشن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
از برابری فقط همینو میخوان

اره خوب درسته تو آمریکا زنا هم باید کار کنن ولی در عوض مرده هم تو کار های خونه تو بچه داری کمک میکنه 

حتی وقتی خانم مرخصی زایمان میگیره آقا هم بهش مرخصی میدن که به خانم کمک کنه 

قدیما توقعات هم کمتر بود خانم سالی یه کفش هم نمیخرید الان توقع زیاده درامدها کفاف نمیده خیلی از خانم ...

اینکه دلشون میخواد و شرایط ش رو دارن با باید فرق میکنه 

اره خوب درسته تو آمریکا زنا هم باید کار کنن ولی در عوض مرده هم تو کار های خونه تو بچه داری کمک میکنه ...

اینجا امریکا نیست

ایرانه

و قوانین برابر نداریم

پس منطقی نیست اگه خود زن نخواد بره سر کار کسی مجبورش کنه