2777
2789
عنوان

هستن مردهایی که بگن زن حتما باید کار کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 101 پست

اونا مرد نیستن نامردن 

حالا ایمو گفتم با مستقل شدن زن مشکل ندارم ولی باید مرد پشت زنش باشه البته اگ مرد باشه  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما حقوق برابر میخاستیم ولی الان جاها عوض شدن خونه و ماشینم از بابا دختر میخوان

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

قدیم ها هم زن کار می‌کرده... هم نونوا بوده هم گوسفندچرون بوده ..هم لباسشویی بوده ...هم لبنیاتی داشته و انواع فرآورده های شیر رو درست میکرده 

مردها از قدیم از زن کار می‌کشیدن...چیز جدیدی نیست

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شرایط اقتصادی هم عوض شده عزیزم ...  قبلا میشد یه نفر که میره سرکار  ۴ نفر رو سیر کنه&nbs ...

چه ربطی داره 

مرده کاری خوبی نداره 

همین الان مرد هست طوری درآمد داره نه تنها خانواده خودش بلکه به چند تا خانواده هم کمک میکنه 

پدرش هم بهش کمک نمیکنه 

قدیم ها هم زن کار می‌کرده... هم نونوا بوده هم گوسفندچرون بوده ..هم لباسشویی بوده ...هم لبنیاتی داشته ...

اره فقط الان شیوه ش تغییر کرده 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
قدیم ها هم زن کار می‌کرده... هم نونوا بوده هم گوسفندچرون بوده ..هم لباسشویی بوده ...هم لبنیاتی داشته ...

قالی بافی

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

شوهر من که اصلانمیذاره،میگ بشین خونه خودم همه ی نیازهاتوفراهم میکنم حرف کار رو نزن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..