2777
2789

مال من مهمونی ک اولین بار بود میومدن خونمون و اصلا صمیمی نبودیم تا وارد شد رفت سره یخچالم راحت که ببینه چی داریم...

یه بار دیگم یه مهمون دیگ یهو بچش در حیاط رو واکرد و تو حیاط جیش کرد من یکساعت میشستم حیاطمو مادرش میخندید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار دیگه چند ررقم میوه چینده  بودم قیصی، آلوچه، سیب خیار، گیلاس ، پرتقال، فقط موز نبود یه عالمه میوه بود هندونه و طالبی هم بود آجیلو کیکو تخمه هم بود

تا وارد شدن مرد خانواده با صدای بلند گفت موززز کو موز کجاس؟

عرق سرد نشست رو بدنم خجالت کشیدم شوهرم فوری رفت موز گرفت اومد 

دخترعمم اومد از کمد عروسک های من و خواهرم راحت عروسکم رو برداشت برد گذاشت تو کیف عمم اومد گفت عه روح برد کجاس گم شد 😐

نه عمم نه دخترش به روی مبارکشون هم نیاوردن

یا زن پدربزرگم که خونه خودشون توالت فرنگی ندارن من عمل کرده بودم پدرم الزامی یکی تو حموم درست کرد این صاف رفت تو حموم ما ببخشیدا اعصابم خرابه رید برگشت 

رفتم دیدم حتی دکمشم نزده بره پایین لامصبو 

ازونجا به بعد درد کشیدم دیگه از فرنگی استفاده نکردم 

.

ما یه مهمون داشتیم جلو بقیه مردا اومد ش و ر تشو تو ظرفشویی بشوره 😂 گفتیم گ م شو برو حداقل تو دستشویی (البته نه با این لحن)

یا یه بار رفتیم خونشون از حمام اومد لخت از جلو مردا رفت تو اتاق خواب

یا رفتیم بیرون جلو بقیه مردا گفت سوغاتی برای بابام می‌خوام ش و ر ت بخرم ش و ر تاش پارس 🤣🤣🤣

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
مهمونمون تو ظرفشور دست صورتشو میشست یا یکی دیگه رفته بودم تو اتاقم در هم بسته بود میگفت نیا تو بچم ...

وای گفتی  یادم اومد دوستم اومده بود خونمون یهو دیدم تو ظرفشویی داره ناخن میگیره هر کدوم ناخن هام به نقطه ای پرتاب میشدن 

من رفتن تواتاق خوابم مهمونا

اره منمممم بعد یه اتاقم لباس ریخته بودم کفش یعنی لباسارو از رو بند برداشتم ریختم دیگه رسیدن وقت نکردم برم جمع کنم در اتاق رو قفل کردم ک نرن بعد کلیدش رو میز بود

اومدکلیدو برداشت درو وا کرد رفت تو قشنگ دید چخبره برگشت