2777
2789
عنوان

قانون جالب نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خیلیا بدبینن و هر کی هر چی میگه مسخره میکنن میگن دروغه اما بعضیاشم تابلوعه دروغه

اره خدایی قبول دارم بعضیا مشخصه بایه نگاه به تاپیکشون میشه فهمید دیروز تویه تاپیک بودم دختره گفت ۱۸سالمه بعد یه کاربر اسکرین گذاشت از تاپیک چند روز پیشش گفته بود۱۴سالمه ولی این تاپیکا مطمئنن تا ۴ یا۵صفحه نمیرسن

دقیقاااا ادم اعصابش بهم میریزه با کلی ناراحتی تاپیک میزنی بعد میان فضای متشنج میکنن و چرندیات ...

اره والا آدم مشکلشو میگه یکم سبک شه یکم اطلاعات بگیره یه عده اون وسط دروغه دروغه 

خب نخون برو بیرون

وااییی این دیگه خیلی بی انصاف بوده

به خدا آتیش گرفتم چقدر غصه خوردم چقدر دلسوزانه راهنماییش کردم حرص خوردم از دستش واقعا حلالش نمیکنم

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

من یبار رسید به ۱۰ تا سریع قفل کردم از ترس شناسایی حالا زندگی جنجالی خودم بود هعی میگفتن چطور گذل ...

الهی بمیرم برات دقیقا جمله اخرت درست بود ادم میاد اروم شه بدتر یه درد به دردای دیگس اضافه میشه 

اسی آخر چیشد قضیه شوهر خاهر شوهرت 

؟؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

و همینطور کسی ک تازه عضو شده هم میگن مرده و داره دروغ میگه🗿 

ینی منطق نی نی سایتی هارو باید تو گینس ثبت کنن

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

یکی ب من ی پروک..سی بده کارم گیرهههه ببشید اسی جون🥲

https://t.me/proxy?server=103.69.224.177&port=110&secret=FgMBAgABAAH8AwOG4kw63Q%3D%3D 

https://t.me/proxy?server=185.115.161.96&port=67&secret=FgMBAgABAAH8AwOG4kw63Q

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

یکیش اینه هم هرکی تایپیک اولش باشه اکثرا بهش میپرن هرچی هم باشه میگن علکی چون تازه عضو شده...واقعا ربطی نداره من از وقتی یادمه اینترنت اومد ی سایت نیک صالحی و نی نی سایت همیشه توش بودم بقول دوستان خواننده خاموش تا زد و منم عضو شدم