2777
2789
عنوان

مگه چه اشکالی داره؟؟

135 بازدید | 20 پست

بچه ها تو اینستا یه پست بود که کدوم محله شهر هستید...من مجردی بالا شهر بودم بعد ازدواج اومدیم سمت پایین ...بعد تو کامنت ها همه گفتن خب مجرد میموندی بهتر بود ! وای برای چی این کارو کردی؟؟ 

خیلی حس های بعدی بهم القا کردن...مگه چه عیبی داره از بالا شهر رفتم سمت پایین؟؟ ولی خب خونه ها که الان همه جای شهر یه دست هست و تو پارکینگ های خونشون هم ماشین های مدل بالا هست...نمی‌دونم چرا مردم انقد محل زندگی براشون مهمه...جایی که الان هستیم هم خلوت تره هم دسترسی به همه چی داره

مهم نباشه برات،ان شاالله میرید بالا...

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا هیچی از زندگی تو نمیدونن فقط با یه کامنت قضاوت کردن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

خب دخترها بیشتر تو ازدواج زیاده خواه هستن و با همسطح و عمرا با پایین تر از خودشون ازدواج نمیکنن بخاطر همین هست که به خیلی ها میگن آماده خور.

شما هرجا که دلت خوشه خوش باش و واقعا بانوی مهربانی و درک اینا برات سخته

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

برای اینکه عقلشون به چشمشون، فکر میکنند کسیکه بالا شهره حتما خوشبخته ،اونی که پایین شهره حتما بدبخت وبیچاره هست ،

من هم شرایط شما رو دارم ،ولی حاضر نیستم حتی یک ثانیه خونه خودم رو با خونه پدریم عوض کنم .

ممنون عزیزم بحث بیشتر سر این بود که تو بچه بالاشهری چرا با بچه پایین شهر ازدواج کردی 

بالاشهریاچ گلی به سرمیزنن که پایبنانمیتونن؟😂😂

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

اتفاقا خیلی کار خوبی کردین👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 رفتن پایین شهر اگه دسترسی به امکانات راحت باشه کار س ...

ممنون عزیزم♥️🤗خونه مامانم اینا سه دقیقه با مترو فاصله داشت اینجا هم سه دقیقه با مترو فاصله دارم سر کوچمون هم بانک هم نانوایی هم سوپرمارکت هم قنادی هم نان فانتزی هم پیشخوان دولتی هم بستنی فروشی هم فست فود اووووه همه چی هست خدایی