2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

178 بازدید | 22 پست

سلام. میخواستم یه سوال بپرسم. قبلش اینو بگم من مرد هستم.

این درسته میگن خانومای مطلقه بیشتر خواستگار دارن تا مجردا؟

و اینکه یه زن وقتی طلاق میگیره حالا طلاق به اصرار خودشم باشه اصلا یاد شوهرش میفته؟ حالا ازدواج بکنه چطور؟؟ در کل تو خانوما چجوریه قضیه؟ ممکنه حتی پیگرش بشه؟ اگه اتفاق بیفته چند مدت بعدش پیش میاد؟

مثلا ممکنه دلش تنگ بشه یا به این فکر کنه شاید اشتباه کرده باشه🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن اگه طرف رو بخواد همه جوره‌پاش می مونه . حتی اغلب خیانتم پیبخشن . به تنگنا ک برسه جدا بشه بعدش با خداست . البته این برا زنی هس ک اهل زندگیه . اگه کسی بخاطر دوس پسر یا هر‌چی زندگیشو بهم بزنه دیگه نمیدونم 😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

من طلاق گرفتم اصلا پشیمون نیستم راااحت شدم ازدواج مجدد کردم، فکر نکنم کسی که با معتاد، خائن، کتک زن، بچه ننه، خسیس، زندگی کرده بعدکه جداشد دلش تنگ بشه،بال در میاره 

سراسر زندگی من معجزه بود 
خیر درست نیست...  تا حد ممکن باید زندگیتو سفت بچسی بعد طلاق هیچ اتفاقی نمی افته بلکه زندگی سخت ...

خب اگه حمایت خانوادشو داشته باشه قضیه فرق میکنه ن؟ هرچند یکی بهم میگفت هرچقدرم خانوادش حمایتش کنن بازم جای شوهرو نمیتونن پر کنن ولی از شدت حمایتگریشون شوهر پیدا کردنشونن دور از انتظار نیست. فک کن از همون اول چندیدن بار کوبیاه بودن تو صورتم ک اره دخترمون خواستگار کم نداشت..حالا این در صورتیه ک از بعد قهر تا الان دوتا پیام ازش بهم رسیده تو هردوتاش گفته اره برین براش زن چاق بگیرید...یکیشم گفته الان راحتی برو زن دکتر بگیر ازت پرستاری کنه🤦‍♂️ حقیقتش قبل ازدواج میدونست برام مورد دکتر در تظر داشتن. الان این حرفاش نمیدونم برا چیه؟ نگرانه؟ حرف حسادته یا از بی تفاوتیشه

والا من که طلاق نگرفتم ولی می‌خوام نامزدیم بهم بزنم از الان دارم عادت میکنم به نبودنش گاهی یادش می ...

میشه بدونیم چرا؟؟ از اونجایی ک خودمم مرد هستم شاید بتونم پیشنهادی داشته باشم

زن اگه طرف رو بخواد همه جوره‌پاش می مونه . حتی اغلب خیانتم پیبخشن . به تنگنا ک برسه جدا بشه بعدش با ...

نمیدونم چی بگم. اینکه چند ماه تلاششو کردو قبول دارم. ولی الان هرکی وضعیتو میبینه اعتراف میکنه اون داره اشتباه میکنه. دقیقا هنون نوقع که من داشتم مشکلو حل میکردم اون داشت به رفتن فکر میکرد. نمیدونم شاید الان عذاب وجدان داره ک میگن اعصابش بهم ریختس یا ب خاطر رفتارای روزای اخرش روش نمیشه حرف صلحو بزنه. من همه تلاشمو برای برگردوندش کردم. ولی غیر از تهدید چیزی نصیبم نشد. الانم هرچی زودتر داره کاراشو پیش میبره فقطم میگه حقو حقوقمو میخوام تهدیدم کرده آبرتونو میبرم..حالا این وسط طللاهاشو ماشینی ک بنامش کرده بودیمو به اضاقه ۸۰ میلیون از حسابم برداشته رفته. حتی حلقه ازدواج منم برده..