2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
من طلاق گرفتم اصلا پشیمون نیستم راااحت شدم ازدواج مجدد کردم، فکر نکنم کسی که با معتاد، خائن، کتک زن، ...

دقیقا یه همچین تصویری از من پیش همه ساخته😕 البته فقط کتکو نگفته. به فامیلای خووم گفته بود من کلا مشکل دارم. گفتن چه مشکلی گفتش اصلا نمیتونم بگم. ی جام گفته بودش من هپاتیت دارم. که رفتم چکاب کامل دادم. ولی خانوادش حاضر نشدن نتیجرو ببینن. البته اینم بگم من تمام خلافم خوردن قرص خواب بود. حوصله داشتی تاپیکامو بخون. ممنون میشم پیسنهادی داشتی بهم بگی

میشه بدونیم چرا؟؟ از اونجایی ک خودمم مرد هستم شاید بتونم پیشنهادی داشته باشم

کسی که اسم می‌زاره روی دختر مردم باید به پختگی رسیده باشه 

نه اینکه هر کسی یه چی بگه قبول کنه

میخواد مادرش باشه یا خواهرش فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که اسم می‌زاره روی دختر مردم باید به پختگی رسیده باشه  نه اینکه هر کسی یه چی بگه قبول کنه ...

باهاش منطقی نشستی حرف بزنی؟ یا کسی واسطه شده باشه بپرسه مشکل چیه؟ میدونم این مشکلیه ک الان حل نشه بعد ها صدتا مشکل جدید ازش درست میشه. ولی برای حل شدنشم تلاش کردی؟

باهاش منطقی نشستی حرف بزنی؟ یا کسی واسطه شده باشه بپرسه مشکل چیه؟ میدونم این مشکلیه ک الان حل نشه بع ...

والا این مدت این من بودم کوتاه اومدم 

این سری دیگه نمی‌خوام کوتاه بیان بحث یه عمر زندگیه

مرد باید خودش باشه هی پچ پچ میکنن اینم گوش می‌کنه

منم دخترم آرزو دارم نگاهم به اونه

نه واسطه نفرستاده

نمیدونم چی بگم. اینکه چند ماه تلاششو کردو قبول دارم. ولی الان هرکی وضعیتو میبینه اعتراف میکنه اون دا ...

خب دیگه پس به تنگنا رسیده به میخواد بره . اون برنمیگرده . مگه کارای قبل رو اصللح کنید و بهش تعهد محضری بدید که انجام نمیدید 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خب دیگه پس به تنگنا رسیده به میخواد بره . اون برنمیگرده . مگه کارای قبل رو اصللح کنید و بهش تعهد محض ...

من هر مشکلی بودو حل کردم. ولی حتی حاضر نشد یکبار منو ببینه. صد مدل اسمو بیماریو مشکل روم گذاشت. منم ثابت کردم هیچ مشکلی ندارم. ولی حتی همینم حاضر نشدن بفهمن. حتی همین دیروز رفتم پیش فامیلش با تعجب منو نگاه میکرد..موناه بود پس حرفای اون از چی بودن؟ .گفتم اونو واسطه بفرستم ولی وقتز فهمید من رفتم پیش یه نفر زنگ زد به پدرم تهدیدمون کرد🤦‍♂️. میگن حالش بده دپرسه البته اگه راست بگن. همه بهش میگن داری اشتباه میکنی..خب الان باید خوش حال باشه نه؟ پس حال بدیش برا چیه؟ ممکنه پشیمون باشه؟. فقط نمیدونم بازم میشه سراغ منو بگیره یا ن؟؟ ینی ممکنه این اتفاق بیفته؟ 😑 

من هر مشکلی بودو حل کردم. ولی حتی حاضر نشد یکبار منو ببینه. صد مدل اسمو بیماریو مشکل روم گذاشت. منم ...

بنظر اینکه بخواد برگرده امید واهی هس ! اینکه صدمدل بیماری چسبونده و خلافشو تابت کردید ! خب ینی نمیخواد دیگه . اینکه بقول خودتون تهدید کرده ینی نمیخواد دیگه . اینکه حالش بده و چرا بده بالاخره زندگیش از هم پاشیده بحران پس از طلاقه ‌. بزودی به زندگی عادی برمیگرده . بقیه دارن گندش میکنن ک افسردگی گرفته ! افسردگیو کسی میگیره ک نمیخواسته طلاق بگیره . حالا ک خودش خواسته خب تمومه پس .. بهتره پا پیچش نشید و زندگیشو مختل نکنید اون برگشتنی باشه خودش بهانشو جور میکنه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏