2777
2789

۱_پسری که بی پوله کارو بار درست و حسابی نداره 

چرا:چون تکیه گاهی خوبی براتون نمیشه ،چون بی عرضه اس،درخیلی ازمواقع تنبله به اندازه کافی تلاش نمیکنه،خلاصه نتیجه اش تو زندگی مشکلات زیادیه وجروبحث های همیشگی و عوض بشو هم نیستن حسرت همه چی به دلتون میمونه

۲_پسری که همش ازتون ایراد میگیره میگه باید اینجوری باشی اونجوری باشی داغونت میکنه اعتماد به نفستو نابود میکنه و تو زندگی ازت خیلی زود دلزده و سردمیشه اونی که واقعا دوستت داشته باشه تو روهمینجوری که هستی دوس داره پس ولش کن بره

۳_پسری که بچه ننه اس ازخودش اختیاری نداره همش اولویتش خانواده خودشه اینجور شوهرام برای زنشون هیچ ارزشی قائل نیستن دهن بینن درواقع زندگی شما دست دیگرانه و شما باید حواست باشه همیشه هیچ کدوم از افراد خانواده اش ناراحت نشه وگرنه آقای شوهر دمار از روزگارت درمیاره

۴_پسری که زیاد دروغ میگه و خیلی وقتا بهش شک داری و خیلی از کاراش برات علامت سواله،،، دروغ منشا بدیهاست اصلا نمیشه به یه دروغگو اعتماد کرد 

۵_پسری که سالها تنها زندگی کرده خونه مجردی داشته اینا معمولا روابط جنسی متعدد و تجربه کردن چون شرایطش فراهم بوده و اکثرا یا رفیق بازن یا خانومباز

۶_پسری که احساس میکنین هیزه بیرون نگاهش رو بقیه دختراس یا براتون وقت کم میزاره یا فقط شبا بهتون پیام میده و روزا زیاد خبری ازش نیست

۷_پسری که تا صبح همیشه بیداره شبا نمیخوابه اکثر معتادا شبا خوابشون نمیبره روز میخواین واینکه این ادم از اوناست که حتی اگه معتادم نباشه تو زندگی دق میده تورو ‌...تنظیم خوابتو به هم میریزه ..درست وحسابی سرکارنمیره خلاصه مریض میشی

۸_پسری که تند وعصبی و پرخاشگره این تو زندگی با شما دعواش بشه دستشم روت بلند میکنه

۹_پسری که خسیسه پول داره اما دلش نمیاد برا شما خرجی بکنه

۱۰_پسری که یه روز حالش خوبه یه روز دپرسه یه روز باهاتون سرده یه روزگرم دمدمی مزاجه وهمین خیلی یه زنو آزار میده به روحیاتش لطمه میزنه

۱۱_پسری که شمارو خیلی وقته بلاتکلیف گذاشته و به بهانه نداشتن شرایط نمیاد خواستکاری حتی در حدی که با خانواد اتون اشنا بشه پا پیش نمیزاره تا حرف ازخواستگارس و ازدواج میشه سریع بحثو عوض میکنه ..اینا اخرشم میزارن میرن شما تو نیمکت ذخیره اش نشستی باب دلش هنوز پیدا نشده وگرنه ولت میکنه

۱۲_پسری که قبل از ازدواج ازتون رابطه جنسی میخواد...اصلا قبول نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

13. پسری که ریال به ریال پولش از خانوادش تامین شده و خودش تاحالا هزار تومنی ام کار نکرده. کاری نیست خونه ماشین همش از ددی بوده

14. پسری که به واسطه تک پسر بودنش تو خانواده خیلی لوس شده .

15. پسر جوگیر ، مغرور ، منقلب.

16. پسری که نمیتونه زن های خانوادشو به یه اندازه تامین کنه و مادر و خواهرش از زنش براش مهم ترن .

.

این همون بچه ننه اس که بهش اشاره کردم

از همه مهم تر .

پسری که نمیتونه مستقل زندگی کنه ، براش زن میگیرن میبرن خونه خود مادرشوهر و پسر حرف شنوی بیشتری از مادرش داره. مشکلی ام داشته باشی میگه همینی که هست 💨🐒

.

بجزگزینه ۱۰ باهمش موافقم . برای گزینه ۱۰هم همه ادمها گاهی اروم ، گاهی بی حوصلن 

نه منظورم این بود که فقط برای شما اینجوریه یعنی حسش کم وزیاد میشه وگرنه همه ما ادما گاهی بی حوصله هستیم اینجا منظور دمدمی مزاج بودنشه که یه خانوم خیلی خوب میتونه تشخیص بده

خودم پسرم..مورد ۵ قبول ندارم..مگه هرکی خونه مجردی داره کار خلاف انجام میده...این موردا هم ب دخترا هم ...

شوهر من سالها خونه مجردی داشته  قبلا الان تنوع طلب تشریف دارن و بهم بارها خیانت کرده .‌یه دلیلش همین خونه خالی و فراهم بودنه شرایطه ..کسی که خانواده دار باشه کمتر سراغ اینکارا میره...البته اکثر پسرا شاید انگشت شمار باشن اونایی که از اینکارا نکنن