2777
2789
عنوان

با کسی که رو دستش تتو داره، ازدواج می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست
راستش تتو كوچيك و شيك دوست دارم مشكلي ندارم ولي بعضيا ديگه شورشو در ميارن يهو يك دست كامل تتو ميزنن ...

به خودش نگفتم، ولی احساس می کنم جامعه دید خوبی بهشون نداره

انگاری دوتا چیز متفاوت هستن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
بنظرت خیلی فرق دارن با هم؟ ینی جالب نیست با هم برن بیرون؟

تصورکن خانم حجاب کامل.همسرش پیراهن آستین کوتاه پوشیده وتتودستش معلومه🙄والامن محجبه ام تتودوست دارم ولی دیگه زیادش دل آدم رومیزنه به خصوص دست که دیدوسیع هست وهمه میبینن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی  ب دوستت داره من دوست دارم البته ن شلوغ و عجیب غریب  بعد ازدواجمون همسرم روبازوش ی ...

بنظرت این دوستم که با این آقا آشنا شده، خیلی با هم فرق ندارن؟

تو فامیل چطور میدیدنش؟ نمی گفتن چرا با هم ازدواج کردن، اینا که خیلی با هم فرق دارن؟

میگم قدیمی منظورم ۶۰ ۷۰ ام نیستا .

شوهرخالم ۱۴۰۱ فوت کرد ، سی و خورده ای سالش بود .

خالم پرستار محجبه است خیلی ام مذهبی ولی همو دوست داشتن بعدم این چیزا واسه کسی بنظرم مهم نمیاد ، خوب تتو کرده اگه راضی باشه یعنی واسه تصمیم هاش ارزش قائله یا اگه اشتباه کرده میدونه تجربه اس از گذشته که پاک نمیشه با خودش داره ادامه میده .

همیشه اینو شوهرخالم میگفت .

خود پدرمم تتو داره مادرم چادری نیست ولی موهاش بیرون از خونه اصلا بیرون نیست ، عموم که وضعش خراب تره اخه خودش تتو ارتیستِ بازم زنموم حجابیه😂

.

خب باید از لحاظ فرهنگی جور باشن آخه فکر نمیکنم به خانمی که محجبس با آقایی که تتو داره جو باشن از لحا ...

منم نظرم همینه

میگم خیلی تفاوت دارن

تصورکن خانم حجاب کامل.همسرش پیراهن آستین کوتاه پوشیده وتتودستش معلومه🙄والامن محجبه ام تتودوست دارم ...

دقیقااااا

منم محجبه هستم، با تتو هم مشکلی ندارم

ولی واسه بعضیا خیلی زیاده

میگم قدیمی منظورم ۶۰ ۷۰ ام نیستا . شوهرخالم ۱۴۰۱ فوت کرد ، سی و خورده ای سالش بود . خالم پرستار مح ...

روحشون شاد🖤

منم موندم بخدا

به خودم میگم اگه از هم خوششون اومد چی؟

دید فامیل و بقیه چی میشه؟

هرچی هم آدم بیخیال باشه، باز ی جایی اذیت میشه