لطفا اگه کسی چیزی بلده ک بشه طلسم و بدبیاری رو برطرف کرد راهنمایی کنه
اگه در خصوص جن کافری ک وارد تن یک نفرشده هم اطلاعات کمک کننده ای دارید بگید
لطفا دوستانی ک اعتقاد ندارن تاپیک رو ترک کنن
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
انجام واجبات نماز روزه خوندن قران غسل داعم وضو داشتن با ی عالم دینی مشورت کنید ب یکم اب ۴۰بار ...
جن کافر اصلا نمیزاره قران خونده بشه و حتی واجبات انجام بشه
یکی تو شهر ما هست به اصطلاح شهر ما میگن سهم داره پول هم از همه صد تومن میگیره نه بیشتر نه کمتر میگه سهمم همینه اون همزاد وجن دور میکنه ما اهل کرمانشاه هستیم
نرید سراغ دعانویس ک یا کلاه بردارن پولتون میره الکی یا کاربلدن ولی برای اینکه مشتری داعم بشین ی مشمل ...
پس چکارباید کرد