2777
2789

لطفا اگه کسی چیزی بلده ک بشه طلسم و بدبیاری رو برطرف کرد راهنمایی کنه

اگه در خصوص جن کافری ک وارد تن یک نفرشده هم اطلاعات کمک کننده ای دارید بگید

لطفا دوستانی ک اعتقاد ندارن تاپیک رو ترک کنن 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیت الکرسی🗿😂

چرامیخندی

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

انجام واجبات نماز روزه خوندن قران غسل داعم وضو داشتن با ی عالم دینی مشورت کنید 

ب یکم اب ۴۰بار ایت الکرسی بخونین بریزین ۴گوشه خونتون از اون اب بخورین وضو و غسل بگیریم اهالی خونه هم بخورن 

تو خونه بقره پخش کنید

انجام واجبات نماز روزه خوندن قران غسل داعم وضو داشتن با ی عالم دینی مشورت کنید  ب یکم اب ۴۰بار ...

جن کافر اصلا نمیزاره قران خونده بشه و حتی واجبات  انجام بشه

نرید سراغ دعانویس ک یا کلاه بردارن پولتون میره الکی یا کاربلدن ولی برای اینکه مشتری داعم بشین ی مشمل ...

پس چکارباید کرد

به منم بگو پیدا کردی

چیو