2777
2789
عنوان

یه سوال آشپزی داشتم

188 بازدید | 30 پست

امشب‌مهمون دارم 

یه کلیپ دیدم 

مرغ رو تو زعفرون و نمک و فلفل سیاه خوابوند

بعدش سس جدا درست کرد ریخت روش 

دیگه مرغ رو نه تفت داد نه سرخ کرد 

روشم هویج و دلمه چید 

بنظر خوشمزه اومد 

بنظرتون ریسکه امشب اونجوری درست کنم؟ 

آخه حس سرخ کردن مرع رو هم ندارم زیاده 😥


الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت مرع اصلا نیاز به سرخ شدن نداره  باعث میشه طعم مرغ جدا نشه

مطمئن باش خوب میشه

فقط زیاد آب نریز 

مواظب باش مراغات له نشه زیرشو کم کن

عالی میشه

آخرش هم کشیدی یه کم زعفرون دم کرده رو مرغا بریز

عالی میشه

مادرشوهر من مرغاش محشره یه زره هم سرخ نمیکنه

مثل مرغ رستورانی 

انا هم سرخ نمیکنن ولی هم خوشمزه اس هم خوش رنگ

من برای مهمان همینجوری میپزم حتی برای ۲۰۰نفر هم پختم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عالی میشه مادرشوهر من مرغاش محشره یه زره هم سرخ نمیکنه مثل مرغ رستورانی  انا هم سرخ نمیکنن و ...

وای چه خوب 

پس درست میکنم دیگه 

سختی مهمونی دادن همین مرغ سرخ کردنه 

بقیه ش مشکلی نیس 

وای چه خوب  پس درست میکنم دیگه  سختی مهمونی دادن همین مرغ سرخ کردنه  بقیه ش مشکلی ...

راز اصلی که مرغ بو کده و خوش بافت بشه اینه که وقتی شستی چند ساعت حتی نصف روز بزاری توی اب نمک غلیظ

بعد دربیار و بپز فقط مواظب باش نمک زیاد نزی دیگه

تمام خونابه مرغ خارج میشه و گوشتش لطیف

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه زعفرون شاید خوش بو کنه غذا رو ولی لذیذ نمیکنه  آبگوشت بی دنبه میشه ؟ نه لذیذ نیس  مر ...

مرغ رستورانی زره ای سرخ نمیشه 

یا مرغ مجلسی برلی عروسی 

پس چرا اتقدر لذیذ و خوشرنگه مثلا برای عروسی ۶۰۰نفره میان ۶۰۰تا تکه مرغ سرخ میکنن؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میگم درست کردیم خوب شده‌است بالای شما  باز دو دل شدم

بد نمیشه 

فقط لذیذ نمیشه 

نمیدونم ما خیلی مرغ رو آب و تاب میدیم 

من مرغ زیر یک‌کیلو‌میخرم که بو نده بعد پوست ش رو نمیکنم چهارتیکه میکنم با روغن و کره و زعفرون سرخ میکنم روش آب پیاز میریزم دم کنی میزارم بپزه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   zariqwp  |  19 ساعت پیش
توسط   bff_  |  1 روز پیش