2777
2789

دختر عموش ازش بزرگترها یکی دوسال....مطلقه ست و تنها زندگی می‌کنه...اصلا رفت و آمد نداریم...چند سال قبل چندباری ضامنش شد وقتی شوهر داشت.....امروز دیدم به شوهرم پیام داده:

سلام خوبی؟دختر عمو فلانی هستم جواب بده لطفا.

شوهرم حذفش کرده بود من تو سطل زباله پیامکش دیدم...از طرفی دیدم داداش همون دختره هم به شوهرم پیام داده فیش حقوقی و کپی کارت ملی و اینا رو هم بیار.

ینی چرا بهش پیام داده؟

الان مستقیم بهش بفهمونم که پیامو دیدم زرنگ میشه سطل زباله رو هم پیدا می‌کنه و از این به بعد حذف می‌کنه.

از کجا بفهمم چرا پیام داده؟

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتنالا باز بحث وام و بانک و ایناس

نه ۰یزی بهش نگو

اگ میخواست شما بفهمی یا تو گوشیش بمونه پاک نمیکرد

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مشخصه که دوباره ضامن میشه که مدارک خواسته

خب داداشش ب شوهرم گفت ...دیگه اون چرا گفت جواب بده؟

فک کنم یکم صبر کنی خودش میگه

مثلا در مورد یه وامی صحبت کن

بگو بانک مهر یه وام ۳۰۰ میلیونی داره

ببین اگر ضامن کم میخواد بگیرم بزنیم به زندگی

ببینم چیزی از اونا میگه یا نه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب مگه دختر عمو جزو افراد ممنوعه است

چون مطلقه است داری بدگمان میشی

پیام داده و کار داشته همین تموم شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
احتنالا باز بحث وام و بانک و ایناس نه ۰یزی بهش نگو اگ میخواست شما بفهمی یا تو گوشیش بمونه پاک نمیک ...

قایم کرده ازم..می‌خوام بهش‌بفهمونم که فهمیدم...از سطل زباله برگردونم فکر می‌کنه حذف نشده دیگه ها؟