2777
2789

حس ششمم ولی در راستا حس ششمم نمیگم

قرار نیست دست رو دست بذاری تا یکی از اسمون پرت شه پایین بیاد پیش تو 

خودتم باید یه تلاشی کنی 

البته بگن تنها نبودن به هر قیمتی نیست پس صرفا برای پر کردن خلا تنهاییت با هر ادمی پرش نکن

بارونو دوس دارم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششمم ولی در راستا حس ششمم نمیگم قرار نیست دست رو دست بذاری تا یکی از اسمون پرت شه پایین بیاد پیش ...

خیلی روحیه حساسی دارم فردا ک‌ میرم بیرون حالم بد میشع ؟یا میتونم کنترل کنم بنظرت ؟

میشه لطفاً بگی حست میگه همسرم بهم خیانت میکنه؟

همسرتون پارانوئید داره؟اگه این درسته جواب سوالتونم درسته

ذهنیتشو داره فقط نمیگم شکاک شو یا واکنش هاتو تغییر بده اتفاقا سعی کن به بهترین نحو و با سیاست رفتار کنی

بارونو دوس دارم🌱
خیلی روحیه حساسی دارم فردا ک‌ میرم بیرون حالم بد میشع ؟یا میتونم کنترل کنم بنظرت ؟

بله چون خودت مدام دنبال یه بهانه برای بد کردن حالت می گردی

بی خیال شو دختر . منم حساس بودم ولی یاد گرفتم کنار بذار پس توعم میتونی کنترل کنی

بارونو دوس دارم🌱
بله چون خودت مدام دنبال یه بهانه برای بد کردن حالت می گردی بی خیال شو دختر . منم حساس بودم ولی یاد ...

آره اینطوریم 

فردا آخه میترسم دوست ندارم اون فرد بفهمه حساسیاتامو 

همسرتون پارانوئید داره؟اگه این درسته جواب سوالتونم درسته ذهنیتشو داره فقط نمیگم شکاک شو یا واکنش ها ...

بله شکاکه،واااای یعنی حسم درسته فک میکنم بهم خیانت میکنه ...هرروز ک میبینمش بهش میگم حسم بده نسبت بهت اما اون مدام قسم میخوره خاک مادرش رو که من خیانت نمیکنم چکارکنم😭