2777
2789

من صابون گوگرد مصرف میکردم صورتم بهتر شده بود الان یه سرم خریدم عکسشو میزارم ببینین صورتمو میشورم با صابون گوگرد و قبل از خواب سرمو میزنم ولی صورتم بدتر شده یعنی با هم همخوانی ندارن؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش زیر پوستی داشتی ؟ اگر زیر پوستی بوده اولاش برون ریزی داره 

الان هم سرم استفاده میکنم یکی دوتا جوش بزرگ سردرآوردن یه چند روزه استفاده میکنم یعنی اونم همینجوری بیرون ریزی کرده

الان هم سرم استفاده میکنم یکی دوتا جوش بزرگ سردرآوردن یه چند روزه استفاده میکنم یعنی اونم همینجوری ب ...

یه چند روز بزن اگر این جوشایی که ریخته بیرون رو بهتر کرد ادامه بده اگر بدترش می‌کنه دیگه استفاده نکن 

من فوم شست و شو که استفاده میکنم روز چهارم بود فکر‌کنم 

حدودا ۵ تا جوش قرمز تو صورتم زده بود 

یکیش هم چرکی شده بود 

میخواستم استفاده نکنم دیگه 

از چند نفر پرسیدم گفتن جوش های زیر پوستی رو کشیده بیرون 

دیگه بازم استفاده کردم الان دیگه جوشا کامل رفتن 

یه چند روز بزن اگر این جوشایی که ریخته بیرون رو بهتر کرد ادامه بده اگر بدترش می‌کنه دیگه استفاده نکن ...

دقیقا منم از دیروز ۳ تا جوش بزرگ زیر پوستی زده بودم اما امروز بهتر شده