عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...
متوسط رو به بالا من که فقط تا الان یک نمره بی دقتی کردم خیلی دارم مبسوزنممم معلوم نیست دیگه کجا اشتباه دارم
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
واقعا بی دقتیا زور داره من اون سواله که باید بار رو به دست میاوردی بی دقتی کردم فک کردم اتم مرکزی s ...
اره خیلیییی زور داره یعنی من خودم تو امتحان سوالی بود که نمیدونستم ولی اونقدر الان زورم نمیاد چون خوب حقمه کم شم نمیدونستم ولی اینو که میدونستنمممم
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
🤣😑هی ی جواب می نوشتم هی پاک میکردم جالب اونجاس اون قبلیا درست بود
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست