2777
2789
عنوان

نزاشتن برم امتحان بدم

376 بازدید | 23 پست

من سرما خوردم با این حال دوروز بشدت درس میخوندم امروز ساعت ۷نیم رسیدم البته چند دقیقه مونده بود ولی نزاشتن امتحان بدم چند نفر بودیم اصلا شانس ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مدیر یا  ناظم صحبت کن

والله چند نفر بودیم تو سالن گفتن نمیشه انقدر خونده بودم چشم تار میبینی سرما خوردم البته ابریش بینی ندارم بدنم درد میکنه چند نفر آموزش پرورش زنگ زدن از ساعت ۶نیم بیدار بودم

کدوم شهری فکر کنم سایت احراز هویت بسته شد برا همونه

نه گفتن دیر شده آخه ساعت ۷ بیست پنج دقیقه بود اون سرایدار در بسته بود اگه باز بود زود میرفتم الان امتحان داشتم میدادم

والله چند نفر بودیم تو سالن گفتن نمیشه انقدر خونده بودم چشم تار میبینی سرما خوردم البته ابریش بینی ن ...

آخی عزیزم الان حالت بهتره؟

بی خیال امتحانم ازتون میگرن مطمئن باش

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

نه دیگه نهایی بود شیمی بود

😔توکل به خدا بازم با مدیر صحبت کنید 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

الهییی 

برادرزاده من هم پارسال دیر کرده بود انقدر جیغ و دعوا کرده بودن کار به پلیس کشید دیگه اجازه ورود دادن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الهییی  برادرزاده من هم پارسال دیر کرده بود انقدر جیغ و دعوا کرده بودن کار به پلیس کشید دیگه ا ...

وقتی من رسیدم در بسته بود با یکی که اونم داوطلب بود درباز کرد رفتیم حیاط سرایدار گفت برید نمیزارند پریروز به پلیس زنگ زدیم بردن