2777
2789
عنوان

شوهرم بیشعورم ، نفهمم بیاین

506 بازدید | 23 پست

امروز عروسی داریم یکی از بستگان بعدش شوهرم گفت  من نمیرم باقی خانوادم میرن کافیه منم گفتم اشکالی نداره پس برو سرکار یه پولی دربیاری شرایطمون تغییرکنه گفت باشه میرم سرکار بهترم هست بعد دیروز بعدظهر پرسیدم نمیری واقعا؟اخه همه دارن زنگ میزنن بنظرم حالاکه اینقد اصرار میکنن بریم منم لباس بخرم ببرم اصلاح هم بکنم گفت نه ولش کن بریم چیکار کنیم  (اینم بگم عروسی شهرستانه)  صبح بیدار شدم دیدم خودش اماده کرده لباس پوشیده گفت من دارم میرم عروسی بچه ها زنگ زدن گفتن زشته نیای تو خانواده جدایی داری متاهلی هر کسی جای خودش میره😐 حتی منو از خواب بیدار نکرد بهم بگه من یهو بیدارشدم دیدم لباس پوشیده موها رو سشوار کشیده بعدمن کفری شدم گفتم خب توکه میدونستی میری قصدت رفتن بود حداقل میگفتی منم زنت بودم باهات میومدم یه لباسی میخریدی برام خیلی شیک باهام میرفتیم دوساعت مینشستیم گفت میخوای بیای خودتو نشون بدی 😕 منم گفتم بروگمشو بیرون منم اینجا نمیمونم حالاکه اینطوره منم میرم میگردم واسه خودم پارکی جایی وقتی ایینو گفتم گفت لباساتو بپوش بریم گفتم قبلش بهم میگفتی شاید من میخواستم لباسمو بشورم ، اتو بزنم شاید میخواستم برم حمام انقددددد عجله داشت حتی خدافظی درستم نکرد رفت منم نبرد الان دارم میترکم اخه خانواده خودم رفتن خانواده خودشم رفتن مشکل من اینه چرا نگفت بهم مگه چی میشد؟ میخوام باهاش قهرکنم بنظرتون چیکارکنم؟؟

حقو ولش ادب فداش

وای حق داری خیلییی

دوستاتو دعوت کن دور همی 

یا با هم برید بیرون

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم از ترس لباس خریدن شما بوده؟ 

لباس از قبل نداشتی بپوشی؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وااااا 

این شوهر از شوهر منم نوبر تره 

صرفا جهت هزینه لباس و ارایشگاه نمیخواست ببرتت 

اه چهذقدر بدم اومد از شوهرت 

نمیدونم اگه میتونی زنگ برن و بگو برگرد من حاضرم نمیایی با اسنپ بیام

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای خدا این مردا چ موجوداتین چرا اینقد ریلکس میتونن مارو له کنن تحقیر کنن. والا من جای تو حرص خوردم من اگه بودم نمیزاشتم بره به هیچ قیمتی. الان که رفته زهرش میکردم با تلفن به خودش یا خونوادش 

وااااا  این شوهر از شوهر منم نوبر تره  صرفا جهت هزینه لباس و ارایشگاه نمیخواست ببرتت&nbs ...

نه اصلا بحث هزینه هم نیست ادم خسیسی نیست ولی حرص خوردم بااین کارش

حقو ولش ادب فداش
وای حق داری خیلییی دوستاتو دعوت کن دور همی  یا با هم برید بیرون

هیچ دوستی ندارم اگه شماره ای میدید زنگ میزنه باهاشون بحث میکرد ابروریزی منم خطمو کلا عوض کردم 

حقو ولش ادب فداش
فک کنم از ترس لباس خریدن شما بوده؟  لباس از قبل نداشتی بپوشی؟

حتی بهم نگفت که میره اصلا بحث خرید لباس نیست دیروز 4میلیون بهم داد حقوق گرفتته بود😐

حقو ولش ادب فداش