2777
2789
عنوان

نظر سنجی راه اینده

72 بازدید | 8 پست

ممنون  میشم از نگاه  بیرون 

به انتخاب من نگاه کنید کدوم بهتر به نظر میاد 

دختر ۲۲ سال _پیراپزشک 

از لحاظ مالی و اخلاقی و اعتقادی 

با هر سه  اقا  هم کفو هست 

نگید با دل 

اعتقادم به انتخاب عاقلانهه

و بعدش زندگی عاشقانه اس

تعداد رای : 11
نظرسنجی
معلم _۲۸ سال_فقط ماشین
2
18%
همکار دختر _۲۲سال _۳ دونگ ماشین پدر
0
0%
دانشجو پزشکی ترم ۱ _۳۲ سال _اقا روانشناس بوده قبلا _خونه اجاره ای
3
27%
صبر کن بچه هنوز زوده
6
54%

ببین عزیزم حرفت اصلا درست نیست

باید حتما یه علاقه و محبتی اول تو دلت بشینه تا بتونی اون طرف رو انتخاب کنی

من خودم یه خواستگار خیلی خوب داشتم اما هرچه کردم به دلم ننشست

با همسرم وقتی نامزد کردیم سرباز بود، البته کارشناسی ارشد داشت بعد رفته بود سربازی و شغل موقت داشت

اما میدونستم خیلی اهل کاره

و الان بعد ۹سال خداروشکر وضع مون خوبه

اول بذار به دلت بشینه طرف بعدشم پسری رو انتخاب کن که اهل کار باشه و بتونی بهش تکیه کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از توصیه قشنگتون  حتما یادم می مونه    

درضمن خانواده هم مهمه 

نگو که پسره خوبه من کاری به خانواده ش ندارم و نمیخام با اونا زندگی کنم

اگر پدر و مادرش مشکلی مثل خیانت و شکاک بودن و وسواس و اینا دارن خیلی احتمال داره فرزند شون هم درگیر بشه

من خودم پزشکم. اون مورد سوم که دانشجوی پزشکیه اصلا و ابدا چیز خوبی از توش در نمیاد.  اگه حتما ...

چرا عزیز دلم ؟

می تونید دلیاتون و بگید 

دانشجو پزشکیه چرا خوب نیست 

۳۲ سالشونه و پخته ان 

فک نکنم مثل این بچه سوسولا تا میرن دانشگاه انتخابشون عوض میشه باشه

چرا عزیز دلم ؟ می تونید دلیاتون و بگید  دانشجو پزشکیه چرا خوب نیست  ۳۲ سالشونه و پخته ا ...

تا میاد عمومیشو بگیره ۴۰ سالش شده. بعد باید بره طرح و اگه بخواد تخصص بگیره دوباره قبولیش و خوندن و طرحش حدود ۷، ۸ سال دیگه طول میکشه. کل جوونیت به درس و بی پولی طی میشه بماند که اینجور آدمها را زیاد دیدم تو بیمارستان اخلاق درستی هم ندارن. پسر جوون ۱۸ ، ۱۹ ساله که پزشکی قبول میشه به مراتب اخلاق بهتر و شرافت بیشتری داره.