2777
2789

بخدا من چیزی کم ندارم بین این همه ادم عاشق یکی شدم که فقط‌پولداره همین

چیزی که خودمم دارم

ن قیافه داره ن چیزی 

ولی دیشب تا خود صب گریه کردم بازم رفتم بهش پیام دادم 

چکار کنم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک بهش علاقه داری نباید اینجوری در موردش صحبت کنی 

خوب چون واقعا اگر دلم گیر نمیکرد سمت همچین ادمی نمیرفتم هیچیمون بهم نمیخوره

ولی اونقد دلم گیر کرده فقط دعا میکنم یا این حسم بپره یا اون برگرده چون من چشمام کسی رو نمیبینه

خونشم ایران نیست برم سراغش 

هوف

اشتباه کردی عزیزم پیام نده هر چه بری طرفش دورتر میشه. پیامت رو دو طرفه پاک کن و بهش فکر نکن میدونم سخته خیلی هم سخته ولی اگه میخپاست برگرده یک ماه و نیم بی خبر نمیزاشتت 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
اشتباه کردی عزیزم پیام نده هر چه بری طرفش دورتر میشه. پیامت رو دو طرفه پاک کن و بهش فکر نکن میدونم س ...

بی خبرم نذاشت حدودا ۹روز‌پیش پیام داد گفت ک برام ووی پی ان بگیر ایرانم و گفتم ببینمت گفت ارزش نداره این همه راه بیای نیم ساعت منو ببینی بری دیگ هیچی نگفت 

حس میکنم دلش از من پره برای همین سمتم نمیاد چون من واقعا ادم بی ادب و پرخاشگری هستم

دعا میکنم حست بپره  پسری که اینقد طاقت میاره تو زندگی سم وحشتناکه

کاش ی چیز مثبتم داشت اینقد خودشو میگیره

تو خیابون راه میرفتیم بقیه ی جور نگامون میکردن ولی باز من اصلا برام مهم نیست چون دوسش دارم

بنظرت عشق اگر دلیل براش بیاری عشق حساب میشه؟ خودمم نمیدونم

خودت متوجه نیستی

حتما دلیل داره

قیافه و چهره و حس امنیت و زبون بازی 

یه چیزی هستش

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم