2777
2789
عنوان

پوشک شب لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6775 بازدید | 33 پست
الان که خیس نمیکنه خودشو، خونه و مدرسه و هرجا که دستشویی باشه مشکلی نیست ولی تو خیابون و بیرون که دس ...

آره دقیقا پسرمن اینجوریه مسافرت میبریم یه محیط جدید دیگه کلا همیچی باز یادش میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم از پوشک گرفتن اینه که تا صبح جیش نکنه شما بچه بیچاره رو هر یک ساعت می بردی دسشویی هم اونو خوا ...

یکی بهم گفت هر یکساعت ببرش دستشویی یاد میگیره دیگه خودش بیدار میشه اما بیدار نمیشه الا دوماه اصلا یاد نگرفته حالا مایعات کمتر بخوره  هر چهارساعت اوکی ولی باز یه وقتا خواب میمونم باز جیش میکنه

یکی بهم گفت هر یکساعت ببرش دستشویی یاد میگیره دیگه خودش بیدار میشه اما بیدار نمیشه الا دوماه اصلا یا ...

من دخترمو سه سالگی از پوشک گرفتم

فقط شب اول ک فک میکرد پوشکه جیش کرد

از فرداش نه جیش کرد نه گفت جیش دارم

تا صبح جیش نمیکنه

بنظرم برا پسرت زوده

هر چه از دوست رسد نیکوست...
کلا این مدلیه از یه طرف دوست نداره پوشکش کنم یا اگه کنه راضی نمیشه در بیارم😐 

حرف این خانمم درسته بیش از حد اذیتش کردی سر جیش

پسرت لج افتاده

من یک ساله دخترمو از پوشک گرفتم وخودش میگه ولی اگ هی ازش بپرسم داری یا نداری میفته سرلج

هر چه از دوست رسد نیکوست...
بچه من ۲۲ ماهشه میدونم زوده ولی هنوز هیچ درکی از جیش و پیپی نداره ... همسنش داریم تو خانواده وقتی پی ...

من پسرم از یکسال و نیمی جیش و پی پی اش میگفت از دو و نیم سالگی شروع کردم اینه اوضاع🥴

هنوز مثانش ب قدرتی نرسیده ک جیشو کنترل کنه 

دختر من تو دوسالگی خودشو نگه میداشت تا برسیم دسشویی 

حالا مشکلی نیست هر بچه ای ی جوریه 

پسر خواهرم نزدیک چهار سالگی جیششو نگه میداشت

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حرف این خانمم درسته بیش از حد اذیتش کردی سر جیش پسرت لج افتاده من یک ساله دخترمو از پوشک گرفتم وخو ...

خب الان با اینکه بهش گفتم دیگه پوشکش نمیکنم دوباره پوشکش کنم جواب میده؟؟..تا چند سالگی پوشکش کنم که عادت نشه براش؟؟...تا حالا نشده شبا جیش نکنه..در کلا سر پوشک لج میکنه یادمه پاش میسوخت ولی حاضر نبود در بیاره 

احتمالا فک میکنه همون لحظه باید بگه باهاش صحبت کن که زودتر بره

اره فکر میکنه باید همون لحظه خالی کنه...حالا دستشویی خونمون نزدیکه اتاقش سری میرم حالا یه وقتا میریم بازار یه خرید خیلی بده سریع خالی میکنه خودشو اگه دور باشه

هنوز مثانش ب قدرتی نرسیده ک جیشو کنترل کنه  دختر من تو دوسالگی خودشو نگه میداشت تا برسیم دسشوی ...

کلا مقاومت میکنه مثلا یکم خودشو خیس میکنه باز سرگرم بازی میشه..دوباره که فشار اومد نمیتونه تحمل کنه

من پسرم از یکسال و نیمی جیش و پی پی اش میگفت از دو و نیم سالگی شروع کردم اینه اوضاع🥴

میدونی شرایط شما و بچتو نمیدونم ولی مثلا خواهرشوهرم میخواد بگه خیلی بچه زبر و‌زرنگه فلانه نمیدونم چ دلیلی داره از ۱۸ ماهگی پوشکش نکرد دم ب دقیقه بچشو میبره دسشویی ولی اگه فراموش کنه بچش ول میده .. انقدم شعور نداره خونه بقیه پوشک کنه الان بچش دوسال و پنج ماهشه همچنان میبره میاره