سلام من پوشک شب پسرم الان نزدیک دوماه که گرفتم اوایل هر یکساعت میبردم دستشویی همبنجور که خوابه خودم بغلش میکنم باچشای خواب آلود مبرمش دستشویی جیش میکنه دوباره میخوابه قبل خوابم چند بار میبرمش کامل تخلیه میشه اما اگه بیدار نشم و نبرم جیش میکنه اگه جیشم کنه اصلا بیدار نمیشه برا جیش ....در کل 5ماهه که پوشک روز گرفتنش در طول روز هم اگه هم گاهی خودشو خیس میکنه ...حتی میریم بیرون من براش لباس بر میدارم همین تا میگه جیش تحمل نداره باید خودش رو سریع خالی کنه..من شبا مشما پهن کردم زیرش..ولی باز خیلی مقاومت داره برا جیشش..حتی مسافرت که میگرفتم کلا بی اختیار میشه سه سالشه..یه بچه کوچیک دیگه دارم خیلی کلافم کرده لطفا اگه راه حل دارین برای اینکه جیش نکنه بگین؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علایم از پوشک گرفتن اینه که تا صبح جیش نکنه شما بچه بیچاره رو هر یک ساعت می بردی دسشویی هم اونو خوا ...
یکی بهم گفت هر یکساعت ببرش دستشویی یاد میگیره دیگه خودش بیدار میشه اما بیدار نمیشه الا دوماه اصلا یاد نگرفته حالا مایعات کمتر بخوره هر چهارساعت اوکی ولی باز یه وقتا خواب میمونم باز جیش میکنه
حرف این خانمم درسته بیش از حد اذیتش کردی سر جیش پسرت لج افتاده من یک ساله دخترمو از پوشک گرفتم وخو ...
خب الان با اینکه بهش گفتم دیگه پوشکش نمیکنم دوباره پوشکش کنم جواب میده؟؟..تا چند سالگی پوشکش کنم که عادت نشه براش؟؟...تا حالا نشده شبا جیش نکنه..در کلا سر پوشک لج میکنه یادمه پاش میسوخت ولی حاضر نبود در بیاره