2777
2789

نظر سنجی؟؟؟؟ برا جون خودت؟؟؟؟ سرزمین عجایبه واقعا

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب این دنیا + عذاب آخرت با هم جمع میکنند میشه مکافات فرد 

یعنی علاوه بر عذاب دنیاییش که شدیدتر شده+ عذاب آخرت هم اضافه میشه 

آدم اگر به آخرت به حرفی ایمان نداره عقل میگه ریسک نکن چون ممکنه ۱ درصد درست باشه بدبخت میشه آدم .

خودکشی پایان درد ها نیست

اغاز دردهای بدتره

بزن زندگی پس از زندگی ویدیو تجربه های خودکشی رو ببین

فامیل ما خودکشی کرد همش تو خواب مادرش میاد هی میگه گرمه تشنمه 

آدم عاقل ۱ درصد احتمال میده خدا نمی بخشه پس ریسک نمیکنه ، فقط باید توکل و پشتکار داشته باشی 

ذهنت سرده احتمالا 

ذهن تو گرم کن مطالعه و تنها نباش حرف با کسی بیرون رفتن 

امان از انزوا آدمو هلاک می‌کنه

کاربری دست دو نفره

ببین عزیزم هیچ کس از کشتن خودمون متاثر نمیشه چرا باید خودکشی کنیم حیف این دنیا نیست یه سر برو بیمارستان ها ببین آرزو دارن تن سالم داشته باشم 

حیفه این دنیا هم قشنگی های خودش رو داره خوردن چایی لباس قشنگ پوشیدن با دوستان بیرون رفتن حرف زدن با مادر و هزارتا خوبی دیگه

چی شده که به این فکر افتادی

دوستمون راست میگه بزن توی نت زندگی پس از زندگی سرچ کن خودکشی اون قسمت های که مربوط به خودکشی هست میاد برو ببین چه ها در انتظار کسی هست که خودکشی کرده

خودکشی گناه کبیره است یعنی چی یعنی آدم از وجود خدا ناامید شده خدا از این خوشش نمیاد 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

فقط اولی 😂

نه بابا بیخیال

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عذاب این دنیا + عذاب آخرت با هم جمع میکنند میشه مکافات فرد  یعنی علاوه بر عذاب دنیاییش که شدید ...

آخه چکار کنم ب همون خدایی میگی خست شدم شاید اگر مامان بابام زنده بودن هربیکسو کاری جرعت اذیت کردنمو نداشت

سایت دست دونفرع🥹👭

ببین عزیزم هیچ کس از کشتن خودمون متاثر نمیشه چرا باید خودکشی کنیم حیف این دنیا نیست یه سر برو بیمارس ...

پسر هم داری 

دلت برای طفلک بسوزه اون جز تو کسی رو ندارم کی میخواد بهش برسه زیر دست و پای کی میخواد بزرگ بشه می خوای عقده ای بار بیاد و یه روز برسه به همین تصمیمی که الان گرفتی 

گناه داره

وای لبخند بچه همه ی زندگیه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین