2777
2789
عنوان

تا حالا هچین کسی دیدین

374 بازدید | 41 پست

من متاسفانه پدرم یه مشکلی داره همیشه دوست داره جلب توجه کنه یا تو مهمانی ها زیاد حرف میزنه یا یه چیز بی ربط میگه یا بد میرقصه رفتاری که شانشو پایین میاره از بچگی به خاطر رفتارش خجالت میکشیدم تحقیر میشدم هنوزم همینجوریه 😔

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برا جلب توجه؟ 

اره  فکر کنم ولی هرکس میبینه پدرمو میفهمه غیر عادیه خیلی خجالت میکشم😔

پدر شوهر منم همینجوره بیچاره شوهرم همش غرورش خرد میشه

آره آدم همش خجالت میکشه خیلی بده هیچ وقت هیچ مهمونی یه لحظه خوش نداشتم 😔

ب مامانت بگی باهاش حرف بزنه گوش نمیده؟

کلا تو جمع کنترلش دست خودش نیست مثلا تو خونه میگه من اون کارو نمیکنم ولی تو جمع میره کنترلشو از دست میده

آره آدم همش خجالت میکشه خیلی بده هیچ وقت هیچ مهمونی یه لحظه خوش نداشتم 😔

این حق رونداری

۱-خم ب ابروت بیاری

۲-ازش بد بگی

۳-حتی تاپیک زدنت اشتباس

۴-قصدنصیحت نداشته وندارم فقط ی نظرکوچیک طبق تجزبه داشتم بیان کردم

۵-ان شالله رفع بشه وموفق باشی

کلا تو جمع کنترلش دست خودش نیست مثلا تو خونه میگه من اون کارو نمیکنم ولی تو جمع میره کنترلشو از دست ...

آخ عین پدر شوهر من همین امشب یکی داشت  ب شوهرم میگفت باباتو دیدم تو ی جمع بعد که رفته بقیه گفتن این همش دروغ میگه انقد شوهرم بیچاره ناراحت شد خودشم دلش پره از خانوادش 

این حق رونداری ۱-خم ب ابروت بیاری ۲-ازش بد بگی ۳-حتی تاپیک زدنت اشتباس ۴-قصدنصیحت نداشته وندارم ...

نه تا حالا به روش نزدم ولی دیگه از خجالت کشیدن خسته شدم از اینکه آبروم بره خسته شدم 

آخ عین پدر شوهر من همین امشب یکی داشت  ب شوهرم میگفت باباتو دیدم تو ی جمع بعد که رفته بقیه گفتن ...

وای خیلی بده آدم آبرو براش نمیمونه ولی خدا یه عقلی به پدرومادرا بده اینقدر آبروی بچهاشونو نبرن