من متاسفانه پدرم یه مشکلی داره همیشه دوست داره جلب توجه کنه یا تو مهمانی ها زیاد حرف میزنه یا یه چیز بی ربط میگه یا بد میرقصه رفتاری که شانشو پایین میاره از بچگی به خاطر رفتارش خجالت میکشیدم تحقیر میشدم هنوزم همینجوریه 😔
تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای خیلی بده آدم آبرو براش نمیمونه ولی خدا یه عقلی به پدرومادرا بده اینقدر آبروی بچهاشونو نبرن
اره تا بهشونم بگی ناراحت میشن میگن بچه بزرگ کردیم از ما خجالت میکشه حالا اگه ما کوچکترین حرکتی بزنیم میگن آبرو مارو بردی پدرو مادر عقل نداشته باشن بچه باید تاوان پس بده
وااای خدای من بچه باباشوباویلچرمیبره مهمونی تومهمونی عوضش میکنه ولی افتخارمیکنه چطور دلت اومداین ...
من این تایپیکو واسه دردودل زدم ولی تو جای من نیستی من از بچگی دارم تحقیر میشم خجالت میکشم ولی تا حالا یه کلمه به بابام نگفتم مادرم و خواهر افسرده دارم زندگیمون ازهم پاشیده شما جای من نیستی با همه این اوصاف هیچ وقت بد بابامو نخواستم همیشه دوسش داشتمو دارم
تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش