2777
2789
عنوان

تا حالا هچین کسی دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست
لیسانس نرم افزار

وااای خدای من

بچه باباشوباویلچرمیبره مهمونی

تومهمونی عوضش میکنه

ولی افتخارمیکنه

چطور دلت اومداین تاپیک بزنی

بخداقسم اشک ازچشام جاری شد

طلب بخشش کن ازخدا

ببخشید خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی بده آدم آبرو براش نمیمونه ولی خدا یه عقلی به پدرومادرا بده اینقدر آبروی بچهاشونو نبرن 

اره تا بهشونم بگی ناراحت میشن میگن بچه بزرگ کردیم از ما خجالت میکشه حالا اگه ما کوچکترین حرکتی بزنیم میگن آبرو مارو بردی پدرو مادر عقل نداشته باشن بچه باید تاوان پس بده 

وااای خدای من بچه باباشوباویلچرمیبره مهمونی تومهمونی عوضش میکنه ولی افتخارمیکنه چطور دلت اومداین ...

من این تایپیکو واسه دردودل زدم ولی تو جای من نیستی من از بچگی دارم تحقیر میشم خجالت میکشم ولی تا حالا یه کلمه به بابام نگفتم مادرم و خواهر افسرده دارم زندگیمون ازهم پاشیده شما جای من نیستی با همه این اوصاف هیچ وقت بد بابامو نخواستم همیشه دوسش داشتمو دارم 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
حالاتوجمع خندیدن ورقصیدن چه عیبی داره؟شاده

عیبی نداره ولی متاسفانه این رقصیدن و حرف زدنش غیر عادیه باعث میشه هم خودش و هم مامورد قضاوت بد قرار میگیریم 

منم توجمع خودمونی خیلی میخندم ودوس دارم بقیه هم بخندن بعضی وقتام حرفام اصلاخنده دارنیس چه ایرادی دار ...

شاد بودن هیچ موردی نداره ولی تا حدی نباید باشه مردم مسخرت کنن متاسفانه خیلی جاها بابامو مسخره میکنن یا اینکه تحویلش نمیگیرن 

چرا دلم یه جوری شد؟بزار راحت باشه پیرمرد بنده خدا چرا شما نباید اون کمبود محبتشو جبران کنید چرا شما ...

عزیز دلم به خدا حرمتش حرمت مادرم حرمت ماها ازبین رفته 

شاد بودن هیچ موردی نداره ولی تا حدی نباید باشه مردم مسخرت کنن متاسفانه خیلی جاها بابامو مسخره میکنن ...

شایدچون ادم جدی نیست واینکه اره قبول دارم ادمی که خودشونمیگیره وباهمه شوخی میکنه خیلی احترام براش قائل نیستن متاسفانه

اره تا بهشونم بگی ناراحت میشن میگن بچه بزرگ کردیم از ما خجالت میکشه حالا اگه ما کوچکترین حرکتی بزنیم ...

من که تا حالا چیزی نگفتم همه رو ریختم تو خودم 😔ولی خیلی سخته