2777
2789

همه راه و روش ها رو رفتم دیگه خسته شدم میزارم جلوش خورد خورد نخورد هم دیگه حرص و غصه نمیخورم ماشاالله دخترم کامل غذاشو میخوره ولی پسرم نزدیک به۵ سالشه یک وعده بدون اعصاب خورد کن تو دهنش نکرده تابحال 

رهاش نکن، فقط تایم بذار

مثلا هر روز سرساعت مشخص گوشیتو کوک کن برای ناهار و نیم ساعت بعدش گوشیتو کوک کن که سفره رو جمع کنی

بدون اینکه ازش بپرسی میخوره یا نه

اینجوری کم کم یاد میگیره و طبق برنامه پیش میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منه بیست سالمه میگم اینو درست کن بعد یه قاشق میخورم😂😂😂😂 از وقتی مامانم بیخیال شد عقلم سرجاش اومد و دلم برا خودم سوخت شماهم بیخیال باش خودش میخوره

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
میوه و آجیل و تنقلات و اینا میخوره مشکلش فقط با غذاست گاهی خودش میگه فلان چیزو درست کن ولی فقط یه لق ...

بازمال شما خوبه میوه رو هم میخوره من به این نتیجه رسیدم بچه ام به لطف  خدا زنده اس وگرنه هوا میخوره فقط

پسر منم همینطور 

کلا معده نداره با هر کس درد و دل میکنم میگن بذار جلوش گشنه اش بشه خودش میخوره نمیدونن سابقه ی زنده موندن سه روز بدون هیچ غذایی رو داره چون فقط گذاشتم جلوش تا خودش بخوره 😏😏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مثل منه بیست سالمه میگم اینو درست کن بعد یه قاشق میخورم😂😂😂😂 از وقتی مامانم بیخیال شد عقلم سرجاش ...

وقتی هزار جور شربت و مکمل و دکتر و آزمایش و انواع و اقسام آشپزی ها اشتهاش رو تغییر نداد منم دیگه سعی کردم بیخیال بشم مهم اینه هنوزم چیزی دریغ نمیکنم و با حوصله و سلیقه واسش میارم 

دخترت بزرگتره یا کوچک‌تر؟ من امید دارم بچه دوم خوش غذا بشه پسرم یاد بگیره ازش بهتر بخوره 

من خیلی وقته دست شستم از پسرم ، خورد خورد نخورد نخورد 

مقاومت ذهنی نداره اصلا ولی بچه م کلا غذا خور نیست به  شوهرم رفته 

شوهرم غذا دوست داره ولی حجم غذاش اندازه غذای یه نوجوان هم نیست

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پسر منم همینطور  کلا معده نداره با هر کس درد و دل میکنم میگن بذار جلوش گشنه اش بشه خودش میخوره ...

ناهار گفت دلم قیمه میخواد من یه چیز دیگه میخواستم درست کنم کاراشم کرده بودم ولی بخاطر پسرم عوضش کردم اما یه قاشق خورد و رفت هیچی نگفتم و خداروشکر دخترم با ولع میخورد باز شب شد گفت ساندویچ همبرگر میخوام براش درست کردم گفت از بیرون بخر گفتم از بیرون نه قهر کرد اصلا هیچی نخورد کی باور میکنه امروز هیچی نخورده 

دخترت بزرگتره یا کوچک‌تر؟ من امید دارم بچه دوم خوش غذا بشه پسرم یاد بگیره ازش بهتر بخوره  من خ ...

دخترم کوچیکتره و به خودم رفته پسرم تقریبا مثل باباشه

دقیقا اینقدر نمیخورن تا سیستم بدنشون ضعیف میشه و انواع واقسام مریضی ها رو میگیرن

دقیقا 

همش میگم پس چرا من همیشه گشنمه😫😫

بچه هم بودم همیشه اشتها داشتم و به مامانم میگفتم یه چیزی بیار بخورم ، شوهرم هم کلا جاروبرقیه ولی لاغر  

این بچه به کی رفته🤷‍♀️🤷‍♀️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ناهار گفت دلم قیم ه میخواد من یه چیز دیگه میخواستم درست کنم کاراشم کرده بودم ولی بخاطر پسرم عوضش کرد ...

درکت میکنم عزیزم 

من که از بس از ضعیف بودن بدنش عذاب کشیدم چند ساله به زور غذا میدم یا شرطی کار میکنم مثلا اگر بخوری اجازه تی وی داری اگه بخوری اجازه ی اسکیت و …. داری و کمی بهتر شده و انگار معده اش جا باز کرده  

ولی در کل هیچ کس درکمون نمیکنه فقط قضاوت میکنن