2777
2789
خدا کنه برای منم زود بگذره  بهم گفتن عینک افتابی بیار من چندتا داشتم برداشتم نمیدونم چی مناسب ...

خیلی زودمیگذره منم نورالبرزعمل کردم شایدهرکدوم یه دیقه. عینکی که تیره تره بردارکه نوراذیت نکنه چشمت رو. 

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نقاهتش خیلی ترس دارم حتی گوشی نمیتونی دست بگیری نمدونم روزارو چطوری میخوام بگذرونم

یه قطره دیکلوفناک میده میزنی دیگه درد نمیکنه راحت میتونی بخوابی 

بسته به نوع عملت‌ و نمره چشمت ممکنه تا یه ماه تار ببینی

مبارز ووشو، کاتا و تکواندو
یه قطره دیکلوفناک میده میزنی دیگه درد نمیکنه راحت میتونی بخوابی  بسته به نوع عملت‌ و نمره چشمت ...

اهان خدا کنه زودتر خوب بیینم ممنونم خداروشکر تاپیک زدم روحیه گرفتم

ع من هم نوردیدگان البرزم خدا کنه برای منم زود بگذره

انشالله به سلامتی عمل میکنی هیچ محدودیتی هم نداری دردبعدهم من که نداشتم فقط دو سه روزاول توجای کم نورباش ویکی قطره هات روسروقت برات بریزه.جون تا چندروزنزدیک روخوب نمیبینی.  

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
منم لنز میزاشتم..کرجی؟من نوردیدگان...فمتو جدیدترینه اتفاقا فقطم نور کرج داره این روش رو نوردیدگان ند ...

عزیزم به سلامتی عمل کردی ازتجربه ت میگی منم ماه دیگه وقت عملمه دودلم بادوبچه کوچیک 

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم به سلامتی عمل کردی ازتجربه ت میگی منم ماه دیگه وقت عملمه دودلم بادوبچه کوچیک 

سلام عزیزم امروز لنز پانسمانمو برداشتم

خوب بود خداروشکر

فقط اگر لازم کنی هر یک ساعت یبار باید قطره بریزی و من جای تاریک بودم

امروز ک لنزمو برداشتم دکتر گفت دیگ نیاز نیست

انشالله ب سلامتی عمل کنی اگر کسی پیشت باشه بهتره چون روزای اول خیلی تار میبینی

خداروشکرعزیزم به سلامتی منم دعاکن ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

انشالله به سلامتی پشت سر بزاری 

فقط تا روزی ک پانسمان رو بردارم یکم سخته اما بعدش راحت تره خودت از پس کارات برمیای