2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

142 بازدید | 18 پست

واقعا دلم نمیخواست اینجوری بشه... فقد تونستم یه فصل تموم کنم..سرم به شدت درد میکنهههه ...من ترمیمی هستم نمیدونم چیکار کنم ... فکر کنم شیمی و بیوفتم  قرار بود مرور کنم نمونه سوال حل کنم خدایااااا چراااا

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صبح وقت داری خلاصه وار بخونشون

سرم خیلی درد میکنه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

لطفا لطفاااااا انقدر سر درس خودتو اذیت نکن اینطوری پیش بری میشی مثل من یه آدم استرسی تا جایی که توا ...

قرار بود همه چی خوب پیش بره اما نمیدونم چرا اینجوری شد

اگه هم نشد فکر کنم غیبت کنی نوبت ترمیم این درس محفوظ بمونهه تحقیق کن خودت

همون نمیتونم غیبت کنم به خانواده جی بکم بگم نخوندم نمیگن این چن ماه چ غلطی میکردی

همون نمیتونم غیبت کنم به خانواده جی بکم بگم نخوندم نمیگن این چن ماه چ غلطی میکردی

ب نظرم زیادی داری بهونه میاری،حگخانوادت غر میزنن که حقم دارن اما با صحبت کردن اوکی میشن

کاربری واگذار شده

اشکال نداره عزیزم از همه چی مهمتر سلامت روانت

خیلی دارم سعی میکنم واقعا خ دوست داشتم کارایی که دوست دارم برا امتحان انجام بدم فکر میکردم میتونم اما واقعا آدم کندیم زمان خیلی برد 

ب نظرم زیادی داری بهونه میاری،حگخانوادت غر میزنن که حقم دارن اما با صحبت کردن اوکی میشن

ن والا بهونه چرا... دو روزه دارم میخونم و نرسیدم  و هنوز بلد نیستم 

خیلی دارم سعی میکنم واقعا خ دوست داشتم کارایی که دوست دارم برا امتحان انجام بدم فکر میکردم میتونم ام ...

میفهمم چی میگی منم خیلی طول میکشید تا یه فصل از درسو تموم کنم خیلی سختم بود اما خودتو خسته نکن فوقش دوباره امتحان میدی

ن والا بهونه چرا... دو روزه دارم میخونم و نرسیدم  و هنوز بلد نیستم

خب میگم راهش اینه زمان باقی مونده رو درس بخونی یا هم اگه نوبتت محقوظه غیبت کنی و بهانه میاری و ناامیدی چه فایده داره بابا

کاربری واگذار شده