2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های نی نی سایت بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست

سرگرمیه خوبیه 

وجود ادمایی ک درکت میکنن البته بعضی ها😅

اینجا میشه راحت بدون اینع ب کسی توضیحی بدهکار باشی دردو دل کنی هر چی ک نمیتونی ب کسی بگی 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبیش اینجا حرف میزنی ولی همدیگه رو نمیشناسیم  

اره خیلی حرفا اینجا راحت گفتم در صورتی که سالها نتونسته بودم با کسی در میان بزارم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سرگرمیه خوبیه  وجود ادمایی ک درکت میکنن البته بعضی ها😅 اینجا میشه راحت بدون اینع ب کسی توضیح ...

دقیقا

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برا کتلت چکار باید بکنیم منم این مشکل دارم؟

خانمی سیب زمینی ها رو که رنده کردی 

قبل اینکه پیاز یا مواد دیگه بهشون بزنی 

خود سیب زمینی رنده شده رو به تنهایی با فشار دادن آبش رو بگیر 

خشک خشک بشن بعد پیازو بقیه ی مواد رو بزن 

به همین راحتی 

۱- کیک خونگی یاد گرفتم ۲-چکار کنم کتلت سیب زمینی بو ماهی نگیره  ۳- پیش همسر از مادرش بدگویی ن ...

احسنت منم یاد گرفتم که خودمو نخود هر آشی نکنم تو خانواده شوهرم که خیلی بهم کمک کرد